שרת התחבורה מרב מיכאלי התייחסה הבוקר (ראשון) בפתח ישיבת הממשלה לגל האלימות כלפי נשים, זאת על רקע פרשת הסוהרות ואירועי האלימות שנרשמו בשבועות האחרונים. בדבריה קראה לממשלה לפעול בהקדם, וטענה כי מדובר ב"טרור מגדרי".
"בשבוע שעבר הייתי בשתי ישיבות, אחת בלוד ואחת ובית שמש. שתי נשים שנרצחו בלי שום הצדקה, בלי שום סיבה שמדינת ישראל לא תשמור עליהם ועל הילדים שלהם שנשארו יתומים. אנחנו עדים שוב ושוב לפרשות סוהרות, כדורגלנים, אלימות, אונס, ניצול והפרדה. הדבר הזה פשוט לא יכול להימשך".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"לצערי, למרות הדרישה שלי, זה לא נמצא על סדר יומה של הממשלה" הוסיפה. "הממשלה כולה חייבת להתגייס למאבק בטרור המגדרי, זה חייב להיפסק".
עוד התייחסה לתאונות הדרכים הקטלניות שנרשמו בסוף השבוע האחרון. "עברנו שבוע מאד קשה בדרכים, היה הרבה אבדן חיים" אמרה. "אחרי הרבה עבודה, היום תוצג התכנית הרב שנתית של הרשות הלאומית לבטיחות לדרכים. סוף סוף תהיה תכנית ששמה יעדים ומביאה את האלמנטים הכי מקצועיים ולהפסיק את התופעה".
כשנשאלה על אכיפת המשטרה מול עבריינים, בעיקר במגזר הערבי והבדואי, מיכאלי אמרה כי "אין אישה בישראל שיכולה להרגיש בטוחה, לא משנה לאיזה מגזר היא שייכת. לצערי הרב, אין מקום במרחב הציבורי שהוא לחלוטין בטוח לנשים וילדות. את הדבר הזה אנחנו חייבים לשנות עוד היום".
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
0 דיונים
גונן
רק טלי גוטליב!!!
22:29 20.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אמאלה
אבולללללהההה מכשפה!!!!
08:37 17.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכי
מטומטמת
12:21 31.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נחמן
מה עשה הסבא ?
12:05 31.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נתחיל איתך מכוערת נאצית ארורה,ברגע שאת לא תהיי כאן הכל יסתדר
את הראשונה חולנית ואחרי כן המוטציה הגוי חלאה שהבאת מהגוים באומהריקה,
12:00 31.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר