חדשות

חרדים מפגינים בכביש 4: עומסי תנועה כבדים במקום

עומסי תנועה כבדים נרשמו בכביש 4 סמוך למחלף גבעת שמואל, לאחר שקבוצת חרדים חסמה את התנועה במחאה נגד רפורמת הסלולר. מהמשטרה נמסר כי הכביש נחסם ממחלף מורשה למחלף אלוף שדה במשך כחצי שעה

חרדים מפגינים בכביש 4: עומסי תנועה כבדים במקום
צילום: הפגנה בכביש 4. ארכיון (צילום: פלאש 90)

מאות חרדים הפגינו היום (רביעי) בכביש 4 סמוך לגבעת שמואל, זאת במחאה על רפורמת הסלולר. במסגרת ההפגנה הכביש נחסם לתנועה ממחלף מורשה למחלף אלוף שדה בשני הכיוונים.

חסימת הכביש המרכזי, שהגיעה דווקא בשעת השיא לתנועה בציר, הובילה לעומסי תנועה כבדים באזור. מהמשטרה נמסר כי שוטרים נוכחים במקום ומכוונים את התנועה. לאחר כחצי שעה המשטרה עדכנה כי הכביש נפתח מחדש לתנועה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

5
4
יופי
27.07.22

כיף להיות בטלן

3
משועממים
27.07.22

לא חרדים !! אנשים משועממים

2
נורי המקורי
27.07.22

תמשיכו לבחור בביבי והמשתמטים, לא עשו כלום למען בנין המדינה ורוצים לחלוב את אוצרותיה. מנוולים.

1
דורון שטאובר
27.07.22

שמע יא נאצי, ראש הממשלה שלך עם פרופיל 97 שמע יא נאצי, ראש הממשלה שלך עם פרופיל 97 היה מפקד סיירת במחנה. שתוק לגבי השתמטות. זה לא עובד.

1
דורון שטאובר
27.07.22

לדעתי, אזרחים שחוסמים כבישים צריכים להיעצר לדעתי, אזרחים שחוסמים כבישים צריכים להיעצר תוך כדי שימוש באלימות מרחיקת לכת, כולל שבירת עצמות.