מתכון ללחמניות גבינה וזיתים

ל- 20-30 לחמניות

350 גרם קמח תופח

1 ביצה

1 גביע גבינה לבנה

200 גרם חמאה מומסת

200 גרם גבינה צהובה מפוררת

200 גרם גבינה בולגרית מפוררת

20 זיתים מגולענים וקצוצים

מתכון ללחמניות גבינה וזיתים – אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים (למעט הזיתים הקצוצים) בקערה עד לקבלת בצק אחיד.

כאשר מתקבל הבצק מטמיעים בתוכו את הזיתים הקצוצים.

מחממים תנור ל- 200 מעלות, יוצרים מהבצק לחמניות קטנות (בערך 20-30),

מסדרים את הלחמניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים אותן עד שהן מזהיבות