מבזקים
סרוגים

המשטרה החרימה את רכבו הממוגן של דומרני | צפו

מאבק המשטרה בארגוני הפשיעה: כוח משימה מיוחד שהוקם במרחב לכיש, תפס רכב המשמש עבריינים מארגון הפשיעה של דומרני, לאחר שאותר בו מיגון נגד ירי שהותקן בניגוד לחוק

כ"ו תמוז התשפ"ב
המשטרה החרימה את רכבו הממוגן של דומרני | צפו
המשטרה החרימה את רכבו הממוגן של דומרני | צפו צילום: (צילום: דוברות המשטרה)

בסוף השבוע האחרון, הוקם במרחב לכיש כוח משימה מיוחד שייעודו להיאבק ולשבש את פעילותם של ארגוני הפשיעה וראשיהם, בכל מקום בו ימצאו, וזאת על רקע מספר סיכולים של הוצאת פיגועים פליליים ע"י אותם עבריינם.

הרכב ממוגן הירי של דומרני

במהלך פעילות ממוקדת של לוחמי יס"מ לכיש כחלק מכוח המשימה המיוחד, נתפסו היום (שני) במושב רווחה שבדרום, מספר עבריינים המשויכים לארגון הפשיעה של שלום דומרני, וזאת בזמן שהם נוסעים ברכב שבו הותקן מיגון ירי – בניגוד לחוק.

הנקמה תבוא? שומר הראש של בני שלמה מת מפצעיו
הנקמה תבוא? שומר הראש של בני שלמה מת מפצעיוצילום: הנקמה תבוא? שומר הראש של בני שלמה מת מפצעיו

"אף עבריין אינו חסין!"

נהג הרכב בשנות ה-40, עוכב להמשך חקירה בימ"ר של אגף התנועה בלכיש, בחשד לנהיגה ברכב ממוגן, ושבמסגרתה נתפס הרכב ונגרר מהמקום להמשך הליכי חקירה והליכי בימ"ש לפירוק המיגון, והסדרה מחודשת של רישיון הרכב.

דומרני (צילום: גדעון מרקוביץ'\ פלאש90)

במשטרה ציינו: "אף עבריין אינו חסין!, כוח המשימה המיוחד של מרחב לכיש פועל מזה מספר ימים, וכבר רשם מספר הישגים משמעותיים אשר משפיעים באופן ישיר על מפת הפשיעה ועל יכולותיהם של העבריינים לפעול ככל העולה על רוחם, בהם מעצרו של עבריין המשויך לארגון פשיעה במוצאי השבת האחרונה, והרחקתו מביתו ומאזור הדרום למשך 30 ימים. כוח המשימה ימשיך לפעול ככל שיידרש על מנת לסכל את כוונותיהם של העבריינים ולמנוע פגיעה באזרחים חפים מפשע."

החרמה משטרת ישראל פשע שלום דומרני