ניסיון חטיפת בת ה-16 בפרדס חנה: כתב אישום הוגש נגד אלכסנדר מוזגובוי, מפרדס חנה, בגין ניסיון חטיפה ותקיפה סתם של קטינה בת 16 באזור מגוריו.

על פי כתב האישום שהגישה עו"ד רינת לוי, עולה כי בתחילת החודש בשעות הערב, צעדה הקטינה בגפה באחד מרחובות היישוב כרכור. הנאשם הבחין בה צועדת ברחוב לבדה, והחליט לחטוף אותה.

לאחר מכן, עצר הנאשם את הרכב בסמוך, יצא מן הרכב וארב לקטינה בקרבת המקום. כעבור זמן קצר, חלפה הקטינה במקום, אז הגיח הנאשם מאחוריה, לפת אותה וניסה לחסום את פיה, על מנת שלא תזעק לעזרה. הקטינה ניסתה להשתחרר מאחיזתו ללא הצלחה.

בהמשך לכך, הנאשם גרר את הקטינה לעבר תא המטען של רכבו בעוד הקטינה זועקת לעזרה ומנסה להיחלץ מאחיזתו, תוך שהיא מתחננת בפני הנאשם שיניח לה ואף מציעה לו את הטלפון הנייד שברשותה, הנאשם לא שעה לתחינתה ולהצעתה של הקטינה.

בשלב מסוים, במהלך המאבק של הקטינה עם הנאשם חלף במקום רכב בנסיעה איטית אז יצר הנאשם מצג שווא ולפיו מבקש לסייע לה ובעוד הקטינה זועקת לעזרה ומנסה להיחלץ מאחיזתו ולהימלט מהמקום. לאחר שהרכב חלף, המשיך הנאשם בתוכניתו. למשמע צעקותיה של הקטינה, התקרבו למקום בני הזוג ג' ומ' אשר צעדו באותה העת ברחוב. משהבחין הנאשם בבני הזוג מתקרבים, הוא שחרר את אחיזתו בקטינה ואמר לה "תברחי, תברחי", והקטינה נמלטה לעבר בני הזוג.

במשטרה מסרו בשבוע שעבר כי: "מדובר באירוע חמור שלולא נחישותה של הקטינה וסיוע של אזרחים ששהו בסמוך ייתכן והיה מסתיים באופן טראגי. בשל נסיבות המקרה הטיל מפקד מחוז חוף ניצב יורם סופר את החקירה על חוקרי היחידה המרכזית במחוז חוף. פעלנו במהירות וביעילות תוך שיתוף פעולה עם תושבי פרדס חנה וגורמי המועצה על מנת להתחקות אחר רכבו של החשוד במטרה לאתר את זהותו, להביא למעצרו ולהשיב את תחושת הביטחון לציבור".