מבזקים
סרוגים

אמו של מוישי קליינרמן: "אופטימית שהוא בחיים"

אמו של הנער הנעדר מוישי קליינרמן הביעה אופטימיות באשר לסיכוי שבנה עדיין בחיים: "זה שאחרי כל הסריקות בשטח עדיין לא מוצאים אותו - זה לכאורה סימן טוב". היא אמרה את הדברים במהלך פגישה עם הרב הראשי לישראל

כ"א תמוז התשפ"ב
אמו של מוישי קליינרמן: "אופטימית שהוא בחיים"
אמו של מוישי קליינרמן: "אופטימית שהוא בחיים" צילום: מוישי קליינרמן (צילום: באדיבות המשפחה)

אמו של הנער החרדי מוישי קליינרמן, שנעדר למעלה ממאה יום, סיפרה במהלך פגישה עם הרב הראשי לישראל דוד לאו כי היא אופטימית באשר לסיכוי שבנה עדיין בחיים.

המקום בו מוישי קלינרמן נראה בפעם האחרונה. צפו
המקום בו מוישי קלינרמן נראה בפעם האחרונה. צפוצילום: המקום בו מוישי קלינרמן נראה בפעם האחרונה. צפו

האם סיפרה לרב הראשי כי בסריקות אחר בנה נמצאו פריטי לבוש, אולם לאחר בדיקה התברר שאינם קשורים למוישי. "מצאו שם שיניים של שפן, בגדים, בדקו לעומק, אבל זה לא קשור אליו". האמא הוסיפה: "זה נותן לנו אופטימיות שסימן שיש סיכוי שהוא בחיים. כי אחרי כל הסריקות בשטח שעשו עדיין לא מוצאים – זה לכאורה סימן טוב".

ההורים הודו לרב הראשי על שיחה שקיים עם מפכ"ל המשטרה ובה ביקש ליצור קשר עם ההורים. "אמרתי למפכ"ל שהדבר הראשון זה הקשר עם ההורים" ציין הרב לאו בפגישה.

הרב הראשי בירך על ההתגייסות הציבורית בחיפושים אחר הנער: "יש כל כך הרבה אנשים טובים בעם ישראל, גם אלה שהלכו לסרוק, הקב"ה רואה את הילדים שלו שאכפת להם מילד אחד. דבר כזה בוודאי לא חוזר ריקם".

"אם הוא אכן בחיים נתפלל שיחזור" אמר הרב הראשי להורים, "אני מנסה לחשוב על מצוקה של ילד שתפילין הוא רוצה להניח. ואם חלילה לא, לדעת לתת לו את הכבוד הראוי. נתפלל ונאחל שבעז"ה במהרה נפגש מתוך בשורה טובה".

כזכור, מוישי נראה לאחרונה ביום 25.3.22 באזור מירון. חיפושים אחריו נערכו באזור הצפון ובמישור המודיעיני, אולם עד כה ללא תוצאה.

תיאורו: מבנה גוף רזה. שיער כהה עם פאות, עיניים כהות מרכיב משקפי ראיה. מעל עינו השמאלית ישנה צלקת בולטת. כל היודע דבר אודות מקום הימצאו או שעשוי לסייע באיתורו, מתבקש להתקשר למשטרת ישראל תחנת מודיעין עילית בטלפון 086447200, או למוקד 100 של המשטרה.

דוד לאו חיפושים מוישי קליינרמן נעדר