מבזקים
סרוגים

הרב דוד לאו מכחיש: לא מעורב

הרב הראשי מכחיש כל דיווח על כוונה לקחת חלק במפלגת חרדים חדשה שתסיר את החרם מלפיד: "הרב הראשי מעולם לא עסק בפוליטיקה. כל שרבוב של שמו בצורה כזו או אחרת - בשקר יסודו"

י"ח תמוז התשפ"ב
הרב דוד לאו מכחיש: לא מעורב
הרב דוד לאו מכחיש: לא מעורב צילום: צילום: חיים גולדברג

הרב הראשי דוד לאו מכחיש הערב כל מעורבות בתקנון להקים מפלגה עתידית.

כזכור, על פי פרסום של העיתונאי עמית סגל, בשבוע שבו הכנסת התפזרה ולפיד הפך לראש הממשלה, הוא כתב לאיש התקשורת החרדי מנחם טוקר שיקים מפלגה. השניים דיברו על כך זמן ממושך. המטרה: מפלגה של חרדים עובדים שתסיר את החרם מלפיד. בשיחה בין השניים טען טוקר כי הרב דוד לאו תומך בכך.

רוטמן: "אין הבדל בין איילת שקד ליאיר לפיד"
רוטמן: צילום: רוטמן:

מלשכת נשיא בית הדין הגדול הגר"ד לאו נמסר הערב: "בעקבות מידע שפורסם הערב בו נאמר כביכול כי הרב הראשי לישראל, הרב דוד לאו, היה מעורב בצורה כזו או אחרת בהתארגנות כלשהיא, נבקש להבהיר כי הרב הראשי מעולם לא עסק בפוליטיקה וכי כל שרבוב של שמו לנושא בצורה כזו או אחרת – בשקר יסודו".

הרב דוד לאו יאיר לפיד מפלגה עמית סגל