ההודעה של פעיל הר הבית ארנון סגל על התמודדות בפריימריז הקרובים של הציונות הדתית, מעוררת סערה מגזרית ברשת.

סגל הותקף על ידי תומכי נתניהו בעקבות דברים חיוביים שאמר במהלך השנה האחרונה על נפתלי בנט, במסגרתם שיבח שיבח את מספר היהודים שעלו השנה להר הבית.

פעיל הימין, טל אור טסונה – שאת ציוציו משתף מעת לעת ראש האופוזיציה בנימין נתניהו – כתב: "שנה, זה הזמן שלקח ל'ימין שמימין לימין' לחרב הישגים של למעלה מעשור: החזרת הפלסטינים לפרונט, עיקור התפיסה הבטחונית – מדינית של הסכמי אברהם ומינויים הזויים במערכת המשפט. כמו באוסלו, את הנזקים שהם גרמו ייקח שנים לתקן. הלוואי והם למדו משהו, אם ארנון סגל יבחר לציונות הדתית נדע שלא".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

חיים כץ הליכוד פריימריז

הפובליציסט עקיבא ביגמן, כתב: "המהומה המוזרה סביב ארנון סגל, היא ביטוי נוסף לעצמת הניכור והתיעוב שחלקים גדולים בימין חשים כלפי דמויות בולטות בציונות הדתית על רקע התמיכה/שתיקה/השלמה שלהם עם מעשה ההונאה של בנט. התיקון – אם בכלל אפשרי עוד – יתחיל בהבנה של השבר הזה, קלמן ליבסקינד ושות' מפספסים את האירוע לגמרי".

עיתונאי 'מעריב' קלמן ליבסקינד עקץ את מי שתקף את ארנון סגל וכתב: "נכנסו לרשימת השמאלנים מאז הבוקר: ארנון סגל, איילת לאש ואלחנן גרונר. לא בלתי מעניין פה".

עמית סגל הגיב לליבסקינד בעקיצה משלו והשיב: "יצאו מרשימת השמאלנים: גדעון "הטייסים רוצחים" לוי וגלעד "לעקור את גוש קטיף" שרון", כשהם רומזים שמי שתומך בנתניהו נחשב ימני ומי שלא תומך בנתניהו נחשב לשמאלני.

פעילת הימין איילת לאש, הצטרפה אף היא לתומכיו של ארנון סגל וכתבה: "והאמת. אם עד לא מזמן היו לי הרהורים אם להכנס לפוליטיקה מאימת שחיטת הסמול, היום הבנתי שאני צריכה לדאוג יותר ממשחטת ה"ימין". מי שיחפש אצלי ימצא ים פוסטים נגד ביבי.מה לעשות שבתקופתו הוחרבו ישובים הוסרו מגנומטורים הדרום איבד ריבונות ופיגועי אבנים השתוללו באין מפריע".