חבר הכנסת אבי מעוז, יו"ר מפלגת נעם, מבהיר באולפן סרוגים: "אנחנו פועלים לחיבור של כל הגורמים בציונות הדתית". מעוז גם משיב לשאלה היכן הוא עומד במתח הקיים בין סמוטריץ' לבן גביר ומסביר: "אין מתח בכלל".

על הפריימריז והתמודדות על אמון הציבור הוא אומר: "אני לא מתחבר לשיטת הפריימריז, אני זוכה לאמון הציבור שלי, של מפלגת נועם".

צפו בריאיון המלא באולפן סרוגים:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

אבי מעוז באולפן סרוגים ארכיון (צילום: דודי פלוג)

מעוז לא שולל חיבורים עם מפלגות אחרות כמו יהדות התורה אך מסביר: "הרכב מנצח לא מחליפים, הוכחנו שאנחנו יכולים לעבוד בחברות ורעות ולהיות כוח מוביל".

"אני מייצג את האידאולוגיה שלי. בכנסת היוצאת הרבה אנשים התחברו למסרים שלי. ירצו אותי, אהיה בחיבור עם הציונות הדתית. אך יש עוד חיבורים על הפרק. הגוש שרוצה ממשלה יהודית לאומית, חייב לרוץ ביחד. יש את הליכוד, ואת שס, ויש את הבית היהודי, שאני קורא לו להצטרף לחיבור הזה."

בנושא דגל הלהט"ב שהרים השר הורוביץ' במשרד הבריאות, מבקר חבר הכנסת מעוז את הגורמים הרלוונטיים ואומר: "לקחתם את האג'נדה שלכם רחוק מידי, אנחנו באים לתקן את זה ולצערנו קלקלו הרבה".

"אני נלחם נגד הטירלול הזה" מפרט מעוז על נושא הלהט"ב ומסביר כי: "הם מנסים להנדס את התודעה של הציבור להרס האנושות, אם ילד בכיתה ב' אומר שהוא רוצה להיות ילדה זה פשוט לא ייאמן. אתם מאמללים את הילדים".

בתוך כך, מעוז מבקר את ההתנהלות של הורוביץ' בתור שר הבריאות בזמן הקורונה: "משרד הבריאות צריך לתת מענה לכל תושבי ישראל. הממשלה הזאת הייתה מופקרת ביחס לקורונה, מותם של 4,600 בני אדם רשומים על שרי הממשלה".