לאחר אמירתו הבוקר (רביעי) של סגן שר הדתות מתן כהנא כי "סמוטריץ' לא מייצג בשום דרך את האנשים שאני מכיר ומייצג", ושהוא מנע הקמת ממשלת ימין, חברי הכנסת של 'הציונות הדתית' לא נשארו חייבים.
ח"כ שמחה רוטמן: "שנה שלמה שאנשי השקר והתרמית לועגים לנו. 'איפה העריקים? אי אפשר היה להקים ממשלת ימין! התחייבנו למנוע בחירות!' והנה האמת יוצאת. ממשלת ימין הייתה בהישג יד. גם לפני שנה, גם לפני 3 שבועות."
"ישפוט הציבור"
לדבריו, "מי שגרר את מדינת ישראל לממשלת תומכי טרור, במודעות ובכוונה, היו שקד, בנט וכהנא. ישפוט הציבור".

ח"כ אורית סטרוק: "יצא המרצע מן השק: הולכים לבחירות בגלל מתן כהנא. שחסם בגופו ממשלת ימין. והפקיר את המדינה בידי יאיר לפיד".
גם ח"כ אופיר סופר תקף: "העיקר שישבת בממשלה צרה עם רע"מ ומרצ. רקדנית בלט פוליטית".
ח"כ מיכל ולדיגר הוסיפה: "אוקי, שימו לב – אבולוציית המחשבה של מתן כהנא בחמשת מערכות הבחירות: ימין, ימין, ימין, ימין, ימין-שמאל, שמאל-ימין, שמאל, שמאל, שמאל, שמאל. כהנא כבר מזמן לקח פניה חדה שמאלה!".
מה דעתך בנושא?
104 תגובות
14 דיונים
שי ט
מתן כהן הבעל
07:09 18.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מסכן כהנא המחזר על הפתחים.
המן כהנא לא אשם. אצלו זה מלידה. גם ליברמן לא יקבל אותו לחיקו והוא כמובטל אחרי הבחירות יצטרך ךהתחיל לחפש עבודה.
17:34 15.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שרה א
כהנא אדם רציני שעומד בדיבורו, כל הכבוד
17:07 14.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שי ט
בתגובה ל: שרה א
אמר ימין וסטה שמאלה ממש עמד בדיבורו
07:06 18.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראל אנגלמן
לכהנא פנים של עוכר ישראל בקרוב יעלם מאיתנו
14:38 14.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירדן
כהנא גיבור ישראל. התוקפים אותו הם ג'וקים מבוהלים.
12:05 14.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
מתן כהנא חתיכת חרא מוג לב מתחבר לאיש שבגללו רצנו לארבע מערכות בחירות.חדל אישים זגזגן ואהבל
10:06 14.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי שאול
ממשלת ימין לא טובה לעם ישראל כי היא נסמכת על גורמים קיצוניים. ממשלת ימין- מרכז כמו ממשלת השינוי טובה לעם ישראל ותדאג גם לכלכלה ותשמור על תקציב מאוזן. די...
ממשלת ימין לא טובה לעם ישראל כי היא נסמכת על גורמים קיצוניים. ממשלת ימין- מרכז כמו ממשלת השינוי טובה לעם ישראל ותדאג גם לכלכלה ותשמור על תקציב מאוזן. די כבר כמה שנים שכל הימין פועל אך ורק לחלץ את נתניהו - וזה בא על חשבון האחדות בעם, ומגביר את ההסתה. די כבר, העם יגיד את דברו ביום הבחירות, רק חבל שהפוליטיקאים היו שבויים בידי אדם אחד. זה לא יוסיף להם כבוד בהמשך הדרך.
המשך 09:39 14.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שי ט
בתגובה ל: אבי שאול
הם החרימו את נתניהו לא הוא החרים אותם צא מהסרט שלך
07:07 18.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שימי
צריך לדאוג לאדם הלומד ( תורה ), אבל מי ידאג לאדם העובד ? לאדם הקשיש ? לאדם הנכה ? לאדם המשרת ? מי...
צריך לדאוג לאדם הלומד ( תורה ), אבל מי ידאג לאדם העובד ? לאדם הקשיש ? לאדם הנכה ? לאדם המשרת ? מי ידאג להם ? ( כהנא, הנדל,ליברמן, מיכאלי והורוביץ לא ידאגו לאף אחד. תשכחו מזה).
המשך 07:47 14.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוני
איך ממשלת ימין אם סער לא מצטרף ? אין 61 בלי תקווה חדשה. ואיזה ממשלת ימין זאת עם החרדים ?
07:42 14.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעקב
כלב רחוב לבנבן זבל טיפש אצלך זה רק כסף כסף כסף וכיסא טינופת
02:08 14.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר