המשטרה עצרה הלילה (בין ראשון לשני) תושב פרדס חנה בחשד למעורבות ניסיון חטיפת הנערה בת ה-16 ביישוב שבוע שעבר.
החשוד, שאינו מוכר למשטרה, הודה במעשה ואף שחזר אותו בזירה. נשלל החשד לאירוע על רקע לאומני.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
המשטרה פתחה בחקירה ביום ראשון האחרון בשעות הערב, עם קבלת דיווח במוקד 100 בדבר חשד לאירוע חטיפה בכרכור, כאשר עפ"י הדיווח, חשוד אלמוני ניסה להכניס לתא המטען ברכבו קטינה תושבת פרדס חנה בת 16 בכוח עת שעסקה בפעילות ספורטיבית במקום, אולם לא הצליח לעשות כן.
הנערה סיפרה שהגבר תפס אותה, הרים אותה באוויר, אחז בה בחוזקה וניסה להכניס אותה למכוניתו. היא זעקה לעזרה, וכשעוברי אורח התקרבו לאזור נמלט החשוד במכוניתו, שלפי העדויות לא הייתה עליה לוחית רישוי.
שוטרים שהוזעקו למקום פגשו בנערה אשר לא נזקקה לטיפול רפואי ופתחו בסריקות נרחבות לאיתור החשוד אשר נמלט ברכבו מהמקום לצד פעולות לאיסוף ראיות וממצאים מהזירה .
אביה של הנערה סיפר ל-ynet בשבוע שעבר עדויות שסיפרה לו בתו: "היא נאבקה בו כל הזמן, לא יודע מאיפה היו לה הכוחות האלה. זה קרה בשעה 8 בערב במסלול הליכה מרכזי, שרבים בפרדס חנה הולכים בו". הוא סיפר שהגבר המתין לבתו, בת 16, "באחת הסמטאות וקפץ עליה מאחור כשהרכב שלו מוכן עם בגאז' פתוח. הוא הרים אותה וניסה להכניס אותה לתוך הבגאז'".
לדבריו, "היא הצליחה להיאבק בו ונפלה לרצפה. עברו שם רכבים כל הזמן, הוא עצר והמתין, השכיב אותה על הרצפה, כביכול שיחק את המשחק. רכב האט וצעק לה – את בסדר? את בסדר? הנהג כנראה הבין שהגבר עוזר לה, אז הוא המשיך בנסיעה. ואז הגבר שוב ניסה להרים אותה לבגאז'".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
האב מספר על גבורתה של בתו באותם רגעים: "היא דפקה על הרכב, השתוללה ובני זוג שהיו במסלול ההליכה שמעו את זה ואז הוא הרפה ממנה, היא ברחה לכיוון בני הזוג, והוא פשוט טס. הגבר שעזר לה עוד ניסה לצלם אותו, ראה שהוא לא יכול והזעיק את הכוחות".
המשיך האב לספר: "הבת שלי בטראומה, זה לא מצב שילדה צריכה לחוות, זה יכול היה להיגמר באסון. גם בפגיעה מינית וחס ושלום גם ברצח".
הוא סיפר כי כל המקרה ארך ארבע-חמש דקות, ואמר כי בתו אמרה שלחשוד היה מבטא כבד, כנראה מבטא רוסי.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
שאלה
החשוד הוא מישראל השנייה?
16:18 11.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלמה נתן
אמת ויציב כך מרתיעים חוטפים בעתיד ובטחון לנשינו ובנותינו
16:01 11.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דני
לא משנה הלאום או הדת . לתלות ומיד עד צאת נשמתו . יתלו שניים והאחרים ילמדו . מספיק לרחם ולהכיל עבריינים .
15:07 11.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר