חדשות

ליהיא לפיד בתיעוד מהמעון החדש של ראש הממשלה

רעייתו של ראש הממשלה, צילמה את הבית החדש אליו עברו בני הזוג. מדובר בבית הסמוך למעון הרשמי ונמצא גם הוא במתחם המאובטח ברחוב בלפור בירושלים

(צילום: מתוך האינסטגרם של ליהיא לפיד)

ראש הממשלה יאיר לפיד נכנס הערב למעון ראש הממשלה הזמני. אשתו ליהיא, העלתה לאינסטגרם תיעוד מתוך הבית וכתבה "רחוב בלפור בירושלים – התחלה חדשה".

בניגוד לקודמו, בנט, שנשאר לגור ברעננה, לפיד החליט כי הוא עובר לגור בירושלים. מכיוון שמעון ראש הממשלה הרשמי נדרש לשיפוצים, החליט לפיד לעבור לדירה סמוכה, בה התגוררו עד היום המאבטחים של בית ראש הממשלה. הבית שנמצא במתחם המאובטח של רחוב בלפור, חוסך את עלויות בניית ההגנה, כפי שנעשה בדירה של בנט ברעננה.

(צילום: מתוך האינסטגרם של ליהיא לפיד)

לפי התמונה של לפיד, נראה כי הבית נראה במצב טוב, בטח בהשוואה למעון הרשמי, והוא מאובזר ברמה המתאימה לראש ממשלה. לפיד צפוי להתגורר בבית למשך ארבעת החודשים הקרובים עד הבחירות, ולאחר מכן עד להקמת הממשלה הבאה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

92
ש
11.08.22

לפידון ללפידון היה לך מורה טוב בניטו ששיפץ את ביתו ב-50 מיליון אך לא נעשה דבר נגדו-בושה לראשי הממשלה שמשפיץ את ביתם על חשבון האזרחים ללאו חשבון-יתרה מזאת ללפידון הושכר וילה בבלפור באלפי שקלים העיקר אשתו ליאת הביאה את המזוודה האדומה עם זר פרחים בושה לראש הממשלה שאמר שהוא יגור בירושלים-זוג של מושחתים

הצטרפו אלינו