חדשות המגזר

הח"כית הסרוגה לשעבר תתמודד בפריימריז בליכוד

חברת הכנסת לשעבר שולי מועלם, הודיעה כי תתמודד בפריימריז הקרובים של הליכוד: "רק לא ביבי זה לא ערכים, לא דרך ולא אידיאולוגיה"

הח"כית הסרוגה לשעבר תתמודד בפריימריז בליכוד
צילום: (צילום: הדס פרוש/פלאש90)

חברת הכנסת לשעבר מטעם 'הבית היהודי', שולי מועלם, הודיעה כי תתמודד בפריימריז של הליכוד לקראת הבחירות הקרובות.

"רק לא ביבי זה לא ערכים, לא דרך ולא אידיאולוגיה", אמרה מועלם. "ממשלת 'הריפוי והשינוי' הובילה שיח של שנאה והדרה, בכל 74 שנות קיומה של מדינת ישראל לא נשמעו המילים שהוטחו בבוחרי הימין בשנה האחרונה".

מועלם הוסיפה כי "אחרי שנה של מאבק בשנאה ובהדרה הכנסת פוזרה והממשלה נפלה. ועכשיו בכל הכח ביחד לממשלה יהודית, לאומית וציונית בראשות בנימין נתניהו".

"אתמודד בע"ה בפריימריס בליכוד", הודיעה מועלם, "בואו הצטרפו צריכה אתכם איתי. בע"ה נעשה ונצליח".

שולי מועלם סינק בנט שקד
שולי מועלם סינק בנט שקד| צילום: טלפון קבוע עם שקד, מעט שיחות עם בנט, מועלם באולפן סרוגים. ארכיון (צילום: זאב רוזנברג, עריכה: יוחנן בלייך)

מועלם כיהנה כחברת הכנסת מטעם מפלגת הבית היהודי. בשלהי הכנסת העשרים התפלגה עם נפתלי בנט ואיילת שקד מסיעת הבית היהודי שבמסגרתה נבחרו, אל מפלגת הימין החדש שאותה הקימו בנט ושקד, ומאז לא נבחרה לכנסת. ב-2020 התפקדה למפלגת הליכוד.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

32
27
הציוני
31.07.22

אומרת ששיח השנאה מהימין. והולכת לאותו מקום. בושה!!!

26
שלמה
03.07.22

ראינו את ההרס שלה, טוב שתחביא עצמה .

25
אריאלה
02.07.22

צריך לדעת מתי לאמרשלום ולהמשיך הלאה כדי לא להתבזות

1
לאריאלה/4
03.07.22

כל מילה בסלע יש לדעת מתי לעזוב בזמן.