מגיש החדשות לשעבר, גדי סוקניק, התראיין הבוקר ב'פותחים יום' ואמר דברים קשים על נבחרי הליכוד.

"מרכז הליכוד הוא רצוף באינטרסים, נגוע בכל נגעי העולם" אמר סוקניק והוסיף "והנבחרים הם בהתאם".

עוד הוא אמר: "הם ברמה נמוכה בהרבה מהנבחרים של 'יש עתיד'", כאשר נשאל למה מתכוון כאשר הוא אומר שהם ברמה נמוכה הוא מפרט: "רמה נמוכה של תפקוד, של אינטליגנציה, של תרבות שיח". 

"כל מסורת הצרחות והאלימות המילולית בכנסת זה הם, תבדוק מי מוביל את המסורת הזאת בכנסת" מסיים סוקניק.

ניר ברקת צייץ בטוויטר תגובה לגדי סוקניק ואמר: "תתבייש לך! הליכוד היא המפלגה הדמוקרטית הגדולה היחידה בישראל. נבחרי הליכוד הם מהטובים והחרוצים בכנסת. אני גאה להיות ליכודניק וגאה להיות חלק מנבחרת מנצחת שמייצגת את עם ישראל נאמנה. נגמרו הימים שנעבור לסדר היום על הגזענות!".

גם מיקי זוהר מגיב מיד על דבריו של סוקניק ואמר: "‏כנראה שגדי סוקניק שכח לעשות ״בדיקת עובדות״ לפני שהגה את דבר השטות שלו. ההתנשאות הזו לא חדשה לנו, ובטח שלא נתרגל אליה" עוד הוא הוסיף מסר למצביעי הליכוד: "כדי לנצח את ההגמוניה הזו, בע״ה כל מצביעי הימין חייבים לצאת בהמוניהם בבחירות הקרובות".