איילת שקד: אני אעמוד בראשות ימינה
שרת הפנים איילת שקד, הבהירה כי אפסו הסיכויים להקמת ממשלה חלופית ומדינת ישראל הולכת לבחירות. על בנט: "אם הוא לא יתמודד אעמוד בראשות המפלגה"

שרת הפנים איילת שקד, מי שהלכה עם בנט לכל הרפתקה פוליטית אפשרית, סבורה כי היא זו שתעמוד בראשות ימינה אם נפתלי בנט יחליט לפרוש.
על פי הדיווח של רינה מצליח ב'פגוש את העיתונות', את הדברים אמרה שקד בימים האחרונים בעקבות דיווחים כי ראש הממשלה בנט לא יתמודד בבחירות הבאות.
לראשונה מאז ההחלטה להביא לפיזור הכנסת, ראש הממשלה נפתלי בנט ושרת הפנים איילת שקד נועדו אתמול במשרד ראש הממשלה בירושלים. הפגישה ארכה קרוב לשעתיים ובסיומה שני הצדדים הגדירו אותה "טובה".
כזכור, שקד חזרה אתמול בבוקר מביקור מקצועי במרוקו, שם היא נאלצה לשמוע מרחוק על ההחלטה שהביאה לסיום הממשלה, והטלטלה שתשפיע על עתידה הפוליטי.
השניים דנו על האפשרויות הפוליטיות לאור ההחלטה של בנט לפזר את הכנסת ולהעביר את ראשות הממשלה ליו"ר יש עתיד יאיר לפיד, ועל ההתלבטות של בנט האם לפרוש או להתמודד בסבב הקרוב.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו