אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

טבעוני מושלם: מתכון לשטרודל תפוחים

רוצים להפתיע את האורחים בעוגה מעולה שלא תישאר ממנה פירור? סידרנו לכם מתכון (יכול להיות גם טבעוני לבחירתכם) לשטרודל תפוחים מושלם

טבעוני מושלם: מתכון לשטרודל תפוחים
  (צילום: דן פרץ)

עוגת תפוח בדבש עשירה בחלבון, טעימה ומקורית, קלה להכנה.

מרכיבים:

2 תפוחים ירוקים מזן גרנד סמית, מקולפים, ללא הליבה, חתוכים לקוביות קטנות.
2 כפות קמח שקדים
2 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
½ כפית קינמון
½  כוס חלב דל שומן/ משקה סויה/ שקדים/ שיבולת שועל
2 ביצים
1 פקק תרכיז משקה אלוורה הרבלייף  (פרווה)
דבש להגשה (ניתן להמיר בסילאן)

(אפשרי להעשיר בחלבון באמצעות 7 כפות מדידה אבקת פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין הרבלייף (פרווה) 2 כפות מדידה אבקת חלבון הרבלייף (חלבי))

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית קפיצית בקוטר 20 ס״מ ומרפדים בנייר אפיה.
  2. מניחים בקערה את אבקת הפורמולה 1 וניל כשר למהדרין, אבקת החלבון, אבקת האפייה, קמח השקדים ,קורט המלח והקינמון ומערבבים היטב.
  3. בקערה נפרדת, מניחים את החלב, הביצים ותרכיז משקה האלוורה ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את התערובת היבשה לבלילה ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. מקפלים פנימה את קוביות התפוחים.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת מרית משטחים לשכבה אחידה.
  7. אופים 25-30 דקות, עד להזהבה. העוגה מוכנה כשמחדירים קיסם למרכז והוא יוצא יבש. מחלצים את העוגה מהתבנית ומצננים על גבי רשת.
  8. לפני ההגשה יוצקים מעט דבש מעל העוגה .

באדיבות המותג הרבלייף

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו