טבעוני מושלם: מתכון לשטרודל תפוחים
רוצים להפתיע את האורחים בעוגה מעולה שלא תישאר ממנה פירור? סידרנו לכם מתכון (יכול להיות גם טבעוני לבחירתכם) לשטרודל תפוחים מושלם

(צילום: דן פרץ)
עוגת תפוח בדבש עשירה בחלבון, טעימה ומקורית, קלה להכנה.
מרכיבים:
2 תפוחים ירוקים מזן גרנד סמית, מקולפים, ללא הליבה, חתוכים לקוביות קטנות.
2 כפות קמח שקדים
2 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
½ כפית קינמון
½ כוס חלב דל שומן/ משקה סויה/ שקדים/ שיבולת שועל
2 ביצים
1 פקק תרכיז משקה אלוורה הרבלייף (פרווה)
דבש להגשה (ניתן להמיר בסילאן)
(אפשרי להעשיר בחלבון באמצעות 7 כפות מדידה אבקת פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין הרבלייף (פרווה) 2 כפות מדידה אבקת חלבון הרבלייף (חלבי))
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית קפיצית בקוטר 20 ס״מ ומרפדים בנייר אפיה.
- מניחים בקערה את אבקת הפורמולה 1 וניל כשר למהדרין, אבקת החלבון, אבקת האפייה, קמח השקדים ,קורט המלח והקינמון ומערבבים היטב.
- בקערה נפרדת, מניחים את החלב, הביצים ותרכיז משקה האלוורה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את התערובת היבשה לבלילה ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מקפלים פנימה את קוביות התפוחים.
- מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת מרית משטחים לשכבה אחידה.
- אופים 25-30 דקות, עד להזהבה. העוגה מוכנה כשמחדירים קיסם למרכז והוא יוצא יבש. מחלצים את העוגה מהתבנית ומצננים על גבי רשת.
- לפני ההגשה יוצקים מעט דבש מעל העוגה .
באדיבות המותג הרבלייף
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו