חדשות

לפיד: "תראו איזה כמויות של רעל הם שפכו על בנט"

ראש הממשלה הנכנס יאיר לפיד תוקף את האופוזיציה: "האיש הכי חזק היום באופוזיציה הוא לא ביבי נתניהו, הוא איתמר בן גביר" ומסיף: "תראו מה קורה לימנים הגונים, תראו מה הם עשו לבנט"

לפיד: "תראו איזה כמויות של רעל הם שפכו על בנט"
צילום: (צילום: אוליביה פיטוסי/ פלאש90)

יוצאים לבחירות: שר החוץ וראש הממשלה החליפי, יאיר לפיד, תוקף את האופוזיציה ואומר היום (רביעי) בכנס אלי הורביץ לכלכלה וחברה של המכון הישראלי לדמוקרטיה: "ניצחנו את הקיצונים בסיבוב הבחירות הקודם, ננצח אותם גם בסיבוב הבא".

"הרוב הישראלי השפוי והליברלי מסתכל על בן גביר ואומר: אני לא מוכן שככה תיראה המדינה שלי, ואני לא מוכן שככה ייראו החיים שלי", אמר לפיד והוסיף: "האיש הכי חזק היום באופוזיציה הוא לא ביבי נתניהו, הוא איתמר בן גביר. המסר של בן גביר פשוט ואלים. הוא אומר: לא מדינה דמוקרטית, לא ערכים ליברלים, לא מתינות, לא שלטון חוק – רק לאומנות גזענית".

גיא עזרא

"רוב הישראלים רוצים לחיות יחד בשלום. הם לא רוצים שתהיה פה ממשלה שמבוססת על אלימות ושנאה. הם יודעים שלא רק הדמוקרטיה מגינה עליהם, גם הם צריכים להגן על הדמוקרטיה", הוסיף.

"הסיפור הישראלי הגדול, הוא הסיפור של רסיסים שמתלכדים. מגיעים מכל העולם, אחרי טרגדיה בלתי נתפסת, ומגלים שביחד – אבל רק ביחד – אין דבר שהם לא יכולים לעשות. אין פסגה שהם לא יכולים להגיע אליה".

על ראש הממשלה בנט אמר השר לפיד בנאומו: "תראו מה קורה לימנים הגונים שלא מוכנים להשתתף בפולחן השנאה הזה. תראו מה הם עשו השנה לנפתלי בנט. איש טוב, ישראלי טוב, ראש ממשלה טוב. תראו איזה כמויות של רעל הם שפכו עליו".

תגובות

45
32
.... .....
22.06.22

וואלה צודק , בלי קשר לימין שמאל צריך מנהיגים שקודם כל יכולים לתת דוגמה אישית , בהתנהגות בשפה , שלא מדברים עם הידיים , שמוכנים להקשיב גם שהדעה שונה , אבדנו דרך ארץ מזמן , רגב , אמסלם , בן גביר הילדים שלנו רואים אותכם , אחר כך כך נראה הרחוב שלנו ואתה מפחד ללכת ברחוב מערב פרוע.

1
לפיד אתה מקבל את ראשות ממשלת מעבר על ידי
22.06.22

אתה מאשים את האנשים הלא נכונים. אוסלו היא אם כל חטאת וגם דיקטטורת בג"ץ שמכילה את יועץ ערפת אל חוסייני, את האחים המוסלמים שנקראים אפילו בארצות ערב האחים הנאצים בשל שיתוף הפעולה בעבר (גם לפלג ה"מתון" של עבאס יש סעיף נוכחי עדכני להשמדת המדינה היהודית); אך לא חלק מפעילי להבה שמצילים בנות יהודיות שעדיין לא הגיעו למוות הנורא של ספיר נחום השם יקום דמה. דבר נוסף, לפיד הגיע כעת לראשות ממשלת מעבר בזכות בנט שהבטיח מפורשות לא לשבת עימו ולתת לו להיות ראש ממשלה. לצערינו לפיד עשה הכול בכדי שרק הצד של בנט יפיל את הממשלה, כולל מנכלית משרדו שרשמה בטיפול ביחס למסמך זועבי. בנט העדיף להיות היוזם וכעת לפיד יעבור לבלפור (אותו מקום שבנט אמר שהוא מעונו ובהמשך אמר ששב"כ עדכנוהו שצריך תיקונים. כעת, בדיוק, מסתבר ששב"כ אישר שוב את המעון בירושלים, בדיוק בזמן שבו לפיד החליט לעבור אליו. משהו לא מריח טוב, ייתכן והסכם הרוטציה כלל שבנט יהיה ראשון בתנאי שלא יגור בעיר בירתינו).

31
אור
22.06.22

שכחת כמה דלק וחומרי הדברה שפכו על נתניהו. פתאום מחפש רחמים.

1
אני
22.06.22

שכח האדם הכי חלול בפוליטיקה מה עשו לביבי בבלפור לא רק רעל וארס גם מצגות של אנשים חלולים היה שם.לך למדינת תל אביב ותבכה שם בושה של חלאה

30
זלמן
22.06.22

נכשלתם! קחו אחריות ולכן הביתה! אל תנסו להאשים אחרים. גם הפרוטקשיין ששילמתם לערבים לא עזר לכם.