מצרכים:
1 ביצה (צריך רק את החלבון)
1 מיכל שמנת להקצפה
סלסלת תותים (או 500 גרם תותים קפואים)
מספר תותים לקישוט
2 כפות סוכר
מעט עלי נענע

אופן ההכנה:
מפרידים את החלמון והחלמון. שמים במיקסר את החלבון של הביצה. שוטפים את התותים היטב ומוסיפים לקערת המיקסר יחד עם 2 כפות סוכר. לאחר מכן, הקציפו במיקסר את השמנת להקצפה. מערבבים הכל יחד בעדינות בתנועות קיפול. לאחר מכן, העבירו את הכל לכוסות, קשטו עם חתיכות תות ועלי נענע והכניסו להקפאה לשעתיים לפחות.
שייק אבטיח קוקוס
מצרכים:
2 כוסות קוביות אבטיח קרות
1 כוס מיץ קוקוס
מיץ של 1 לימון ליים/ מים
קוביות קרח

אופן ההכנה:
לתוך בלנדר מכניסים אבטיח, מי קוקוס ומיץ ליים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים קרח ונהנים!
הימים הקרובים הולכים להיות חמים במיוחד וזה הזמן לצנן את עצמנו עם פינוק: ארטיק תות בננה. אז ממש רגע לפני שעונת התותים נגמרת, זה הזמן להכין כמות ארטיקים מפנקים שיהיו בשלוף במקפיא כשנזדקק להם (וכנראה שנזדקק) ולא פחות חשוב, בריאים וקלים להכנה
מצרכים:
7 תותים גדולים
2 בננות
חצי גביע יוגורט מתוק או שליש כוס מים או שליש כוס חלב
2 כפות דבש
ניתן להוסיף אם אתם אוהבים: מעט פקאן/ פירות יער/ או כל פרי שמתאים בעיניכם לארטיק.

אופן ההכנה:
מכניסים את כלל המצרכים למיקסר, טועמים ומתקנים לפי הצורך. אם תרצו שהארטיק יהיה יותר מתוק, הוסיפו דבש או מעט מי סוכר. אם מתוק לכם מידי, תוכלו לאזן עם מעט מים או עם פירות נוספים שאינם מתוקים כמו: תפוז, פסיפלורה פירות יער וכדומה.
לאחר מכן, מעבירים לתבנית ארטיקים ומניחים במקפיא לשעתיים לפחות.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים