בהמשך לפרסום בסרוגים | פעילי הבית היהודי: "שקד ואורבך - אתם לא רצויים"
על רקע הדיווחים כי מתקיימים גישושים בין חלק מחברי ימינה חזרה למפלגה, חברי מרכז של הבית היהודי יוצאים נגד המהלך: "תאכלו את הדייסה שבישלתם, לא על חשבוננו"

אחרי הפרסום הבוקר (א') בסרוגים על הפגישה של שרת הפנים איילת שקד וח"כ ניר אורבך עם נציגי הבית היהודי, פעילים בכירים במפלגה יוצאים נגד האפשרות שהשניים יחזרו.
"פעילי ימינה יחד עם ניר אורבך ואיילת שקד חייבים להבין שמפלגת הבית היהודי איננה צעצוע שלהם וכן לא רשת ביטחון עבורם. שניים אלה לא רק עזבו את מפלגת הבית היהודי כשהלכו למפלגת ימינה. הם פעלו בכל כוחם כדי להרוס מפלגת הבית היהודי."
"לא ניתן להם פרס על התנהלותם המחוצפת וההרסנית. יש פעילים שמדברים מהרהורי ליבם. מיום הקמת מפלגת ימינה יש פעילים שמנסים לרקוד על שתי חתונות גם בימינה וגם בבית היהודי."
עוד נאמר: "אם השניים האלה ירוצו היום בראש רשימה לכנסת הם לא יקבלו אפילו חמשת אלפים קולות. הגיע הזמן לומר את האמת – איילת שקד וניר אורבך אתם לא רצויים בבית היהודי. הלכתם להרפתקה פוליטית בתקווה לשדרג את עצמכם. נכשלתם."
"עכשיו הגיע הזמן שתאכלו את הדייסה שבישלתם. לא על חשבוננו ועל חשבון מפלגתנו. היוזמים של המהלך הבזוי הזה יודעים שרוב מוחלט וברור של חברי מרכז הבית היהודי לא יאשרו מהלך שכזה. מדובר בספין מכוער שכל מטרתו להעלות את המחיר של שני האופורטוניסטים הללו – שקד ואורבך – בניסיונות שלהם לזכות למקום במפלגות אחרות. הבית היהודי סגור בפניהם."
יחזרו לבית היהודי? שקד ואורבך בכינוס מיוחד
כאמור הבוקר נועדו איילת שקד וניר אורבך עם סגני ראשי ערים מהבית היהודי להתייעצות בנוגע לחיבור למפלגה, כך נודע לסרוגים.
גורם המעורב בפגישה ששוחח עם סרוגים אמר כי "אם אכן המהלך יצא לפועל מדובר בקבוצה שיכולה להניע את המפלגה לאן שהיא רוצה".

יו"ר הבית היהודי חגית משה. צילום: ארנון בוסאני
בפגישה השתתפו בין היתר המשנה לראש העיר גבעתיים, מושיק גולדשטיין, וחבר מועצת העיר רמת גן אביהוא בן משה.
מלשכת שקד ואורבך מכחישים את הדיווח: "השניים נפגשים עם סגני ראשי ערים של ימינה והבית היהודי לשיחה על המצב הפוליטי. אין קשר לבית היהודי. חבל שלא בודקים פרטים לפני שמפרסמים אותם".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו