גל האלימות נגד הרופאים: משטרת ישראל עצרה תושב באר יעקב בחשד לניסיון רצח רופאה באמצעות פטיש ברזל במרפאה בעיר.
מהחקירה עולה, כי תושב העיר בשנות השלושים לחייו הגיע אל קופת החולים על מנת לקבל טיפול רפואי, כאשר בשלב מסוים אחז ב פטיש מברזל שהביא עמו ותקף חמורות באמצעותו את הרופאה בראשה.
שוטרי תחנת רמלה הוזעקו אתמול לקופ״ח בבאר יעקב עם קבלת דיווח בדבר תקיפה חמורה של רופאה במקום. כתוצאה מהתקיפה הרופאה נפגעה באורח בינוני בראשה עפ"י גורמי רפואה ואושפזה במרכז הרפואי תל השומר.
בתוך כך, חוקרי היחידה ללוחמה בפשיעה של תחנת רמלה עצרו החשוד לחקירה בחשד לנסיון רצח ובסיומה נכלא.
הבוקר, הביאו השוטרים את החשוד לדיון בבקשה להאריך את מעצרו, ובתום בחינת ממצאי החקירה, קבע בימ״ש את הארכת מעצרו עד ליום 19.6.22 לצד שליחתו לאבחון גורמי מקצוע .
כזכור, אתמול דווח כי המשטרה עצרה לפני כשבוע תושב טירה בחשד שתקף רופא משפחה לאחר שזה סירב להפנות אותו למיון והיום הוגש נגדו כתב אישום בגין המיוחס לו.
מה דעתך בנושא?
9 תגובות
2 דיונים
מי התוקף?
התוקף הוא יהודי ממוצא מזרחי או ערבי?
15:20 15.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מה????
בתגובה ל: מי התוקף?
מה ההבדל?
15:55 15.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פטקס
בתגובה ל: מי התוקף?
אם בתקשורת משתיקים את זהותו מדובר במחבל ערבי. אם היה יהודי מרוקאי מפריפריה, חרדי או חובש כיפה היו מדגישים זאת בענק כדי שהקוראים לא יפספסו חלילה:)))
04:17 16.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עובדות.
}}} נתניהו דתיים ערבים חרדים ושסניקים הפכו את ישראל למדינה של בריונות ושחיתות.
14:36 15.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחת העם
את הערבים שהפכו את הבית חולים שחררו תוך יום. והעונש שלהם היה התנצלות בלבד
13:49 15.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חורי חרטא
תודה נפתלי בנט יימח שמך וזכרך. אתה וכל השמאלנים שתסבלו סבל אינסופי לעולם ועד אמן.
13:19 15.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון
בתגובה ל: חורי חרטא
התוקף נראה ביביסט טיפוסי - אלים, טיפש ורשע
17:19 15.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רב נח
לשרוף לו תביצים
13:16 15.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעל
לתלות אותו בכיכר העיר,ללא משפט!
12:36 15.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר