זמן להתפנק: מתכון למגנום ביתי - סרוגים

זמן להתפנק: מתכון למגנום ביתי

הסופ"ש עוד רגע כאן ואחרי השבוע הארוך שעברנו זה הזמן להתפנק | סידרנו לכם מתכון למגנום ביתי מפנק שיפתח לכם את הסופ"ש בטעם מתוק

author-image
זמן להתפנק: מתכון למגנום ביתי
  (צילום: Teka studio)

מתכון למגנום ביתי

מרכיבים (עבור 12 ארטיקים)

100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
90 גרם קמח חיטה
5 גרם אבקת אפייה
30 גרם אבקת קקאו
60 גרם גבינת שמנת
100 גרם סוכר
2 ביצים
1 כפית וניל
150 גר' שוקולד מריר
6 כפות מים
שקדים קצוצים (לא חובה)

אופן הכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות.

מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו.

מקציפים את החמאה, הגבינה, תמצית הווניל והסוכר עד לקבלת מרקם קרמי.

תוך כדי הקצפה מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ואת הקמח, אבקת האפייה ותערובת הקקאו.

מערבבים בעדינות כדי לשלב את כל מרכיבי בלילת השוקולד.

יוצקים את הבלילה לתוך תבניות הסיליקון.

אופים בתנור למשך כ-20-25 דקות ומחכים שיצטנן לחלוטין לפני שמוציאים מהתבנית.

לאחר שהתקרר, מכניסים מקל ארטיק לתוך כל תבנית ומניחים במקרר למשך 30 דקות.

מחממים את השוקולד והמים בסיר על אש בינונית-נמוכה תוך שמירה על ערבוב קבוע.

מוזגים לכוס גבוהה וצרה. טובלים את הארטיקים בבלילת השוקולד ומניחים להם להתקרר על נייר אפייה.

מפזרים שקדים קצוצים למרקם ולקישוט (לא חובה).

שומרים במקרר עד להגשה.


המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל: TEKA

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו