על רקע המשבר מול יו"ר ועדת הכלכלה מיכאל ביטון, יו"ר כחול לבן בני גנץ פנה היום (שני) לשרת התחבורה מרב מיכאלי בבקשה לדון ברפורמת התחבורה הציבורית. בפתח ישיבת הסיעה הבהיר כי במידה ומיכאלי תקיים פגישה כזו, ביטון יחזור להצביע באופן מלא עם הקואליציה.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"ישנם גורמים בקצוות מימין ומשמאל שמכרסמים בשלמותה של הקואליציה ופוגעים ביציבותה. אני מקווה שבהתנהלות נכונה נוכל ליישר את הקואליציה למרכז, כי זו הדרך הנכונה לעבודה משותפת בקואליציה" אמר גנץ. "כחול לבן בעד המשך קיומה של הקואליציה, בעד המשך העשייה הממשלתית שהיא כה חשובה למדינה ומנסה בכל כוחה למנוע הליכה לבחירות".
"בהקשר זה אני מבקש להדגיש – כחול לבן בעד הרפורמה בתחבורה הציבורית ולצד זאת אנחנו סבורים שיש להוסיף לה אלמנטים שיחזקו ויאפשרו הזדמנות טובה יותר לתושבי הפריפריה" הוסיף ואמר גנץ. "פניתי לשרת התחבורה מיכאלי להיפגש ולדון ברפורמה, בפרטים ובבחינת מרכיביה, ביחד עם מיכאל ביטון כפי שביקש לעשות גם ראש הממשלה לפני כמה ימים".
"אני בטוח שאפשר למצוא פתרונות – לטובת כלל הציבור הישראלי" סיכם. "סיכמתי עם מיכאל שבכל מקרה יתמוך באמון הממשלה ובקידום חקיקת איו"ש, ושבמידה ותתקיים פגישה כזו, בנפש חפצה ובלב פתוח מתוך מטרה להתקדם – הוא יחזור להצביע באופן מלא עם הקואליציה. אני מקווה ששרת התחבורה תיענה לבקשה הבסיסית הזו".
מוקדם יותר היום מיכאלי התייחסה לרפורמה שעומדת בלב המשבר עם ביטון וטענה כי "אפשר להיפגש עם כל אחד, אני לא מסרבת. יש הרבה דיסאינפורמציה בקשר לסיפור על זה, אבל המציאות נורא פשוטה: יש רפורמה שעברה פה אחד בממשלה, כל השרים והשרות הצביעו בעדה. היא הייתה פתוחה להערות הציבור, היא עושה צדק תחבורתי וחברתי ראשון במעלה ומתקנת עיוותים פוליטיים של שנים".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"הרפורמה טובה בראש ובראשונה לפריפריה ותחסוך לכל משפחה שנוסעת בתחבורה ציבורית מאות שקלים בחודש. היא יצאה לדרך, ותתקדם בצורה הטובה ביותר. כל השאר זה ספינים ורעשים פוליטיים" הוסיפה. "אני מבינה שלאופוזיציה יש אינטרס לעשות קמפיין נגד מה שעושה הממשלה הזו, אבל צר לי שיש חברי קואליציה שבוחרים להצטרף לזה".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
טל
כן מישהו סופר אותך גנצון
19:54 13.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טל
כן מישהו סופר אותך גנצון
19:54 13.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר