לפתוח את הסופ"ש: מתכון למעורב דגים ירושלמי - סרוגים

לפתוח את הסופ"ש: מתכון למעורב דגים ירושלמי

מחפשים מתכון מיוחד לקראת הסופ"ש המתקרב? סידרנו לכם מתכון למעורב דגים טעים, ממכר ועשיר בטעמים באדיבות הסעדה הירושלמית האהובה: לוצ'יאנה

author-image
לפתוח את הסופ"ש: מתכון למעורב דגים ירושלמי
  (צילום: פרטי)

מתכון למעורב דגים ירושלמי מנצח.

מצרכים: 

פילה מוסר
פילה דניס
שמן זית
כמון
כורכום
מלח גס
פלפל שחור גרוס
פפריקה
בצל סגול
שום
פטרוזיליה וכוסברה

אופן ההכנה:

חותכים את הדגים לקוביות ומערבבים בקערה עם שמן זית ושאר התבלינים.

מעבירים למקרר ל-20 דקות.

לאחר מכן, מטגנים בשמן זית את הבצל סגול. מוסיפים את השום, הפפריקה, עשבי התיבול והדגים.

ממשיכים לטגן תוך ערבוב על אש נמוכה עד שהדגים מוכנים.

המלצה: רצוי להגיש פוקצ׳ה לצד סלט עגבניות ועלי רוקט.


המתכון באדיבות מסעדת לוצ'יאנה

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו