לפתוח את הסופ"ש: מתכון למעורב דגים ירושלמי
מחפשים מתכון מיוחד לקראת הסופ"ש המתקרב? סידרנו לכם מתכון למעורב דגים טעים, ממכר ועשיר בטעמים באדיבות הסעדה הירושלמית האהובה: לוצ'יאנה
(צילום: פרטי)
מתכון למעורב דגים ירושלמי מנצח.
מצרכים:
פילה מוסר
פילה דניס
שמן זית
כמון
כורכום
מלח גס
פלפל שחור גרוס
פפריקה
בצל סגול
שום
פטרוזיליה וכוסברה
אופן ההכנה:
חותכים את הדגים לקוביות ומערבבים בקערה עם שמן זית ושאר התבלינים.
מעבירים למקרר ל-20 דקות.
לאחר מכן, מטגנים בשמן זית את הבצל סגול. מוסיפים את השום, הפפריקה, עשבי התיבול והדגים.
ממשיכים לטגן תוך ערבוב על אש נמוכה עד שהדגים מוכנים.
המלצה: רצוי להגיש פוקצ׳ה לצד סלט עגבניות ועלי רוקט.
המתכון באדיבות מסעדת לוצ'יאנה
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו