חדשות

הותר לפרסום: זה החשוד בהיעלמותה של ספיר נחום

בית המשפט התיר לפרסם את זהותו של החשוד בהיעלמותה של ספיר נחום, תושבת עכו שנעדרת כבר חמישה ימים. מדובר בבן זוגה לשעבר ואבי ילדיה וולא ג'מאל רובין חלאילה, בן 34 מעכו

הותר לפרסום: זה החשוד בהיעלמותה של ספיר נחום
צילום: (צילום: דוברות המשטרה)

‏לבקשת היחידה החוקרת, בית משפט השלום בעכו התיר לפני זמן קצר לפרסם את פרטיו ותמונתו של תושב עכו החשוד בקשירת קשר להיעלמותה של הנעדרת ספיר נחום מעכו.

החשוד הוא בן זוגה לשעבר ואבי ילדיה, וולא ג'מאל רובין חלאילה, בן 34 מעכו. היא נעדרת מאז שנפגשה עמו ביום חמישי בבוקר.

ספיר נחום בת ה-24 מעכו, נעדרת כבר 5 ימים. היא נראתה לאחרונה יוצאת מגן הילדים של ביתה ותועדה נכנסת לרכב של בן זוגה לשעבר לאחר מכן תועדה צועדת אל עבר ביתה, אך לא הגיעה לשם בסופו של דבר.

חיפושים אחר נעדרת תחנת עכו 05.06.22
חיפושים אחר נעדרת תחנת עכו 05.06.22| צילום: ארכיון (צילום: דוברות המשטרה)

בתוך כך, גורמים המקורבים לחקירה אמרו הלילה לחדשות 12 כי החשוד אינו משתף פעולה בחקירתו ומכחיש כל קשר להיעלמותה של הנעדרת. במשפחה של נחום אמרו כי מדובר בעבריין, שישב בכלא 12 שנה והסתבך הרבה עם המשטרה. לדבריה של עדן, אחותה של ספיר, "היו להם בעיות משפטיות שנגעו לדמי המזונות והם התווכחו הרבה פעמים".

חדשות סרוגים

עוד דווח כי החשוד היה מוכר היטב למשטרה, כשריצה מספר מאסרים בגין שוד בנסיבות מחמירות, מעורבות באירועי אלימות, הפרת הסדר הציבורי, ועבירות של שימוש וסחר בסמים. מנגד – עד כה לא נחשד, הואשם או הורשע בעבירות הקשורות באלימות במשפחה או ברצח.

תגובות

8
8
רק בן זוגה ברור
07.06.22

מה החידוש?, מקווה שהצליחו להוכיח

7
זלמן
07.06.22

ערבי בהמה אלים ומסומם, התוצאה ידועה מראש.

6
ר54
07.06.22

מכות רצח צריכים לקבל ההורים שגידלו ילדה טיפשה מטומטמת וחסרת טיפה של שכל שהולכת עם ערבים שונאי ישראל אוי לבושה ולחרפה של משפחה כזאת כישלון מוחלט בחינוך !!!!