התפרצות קורונה בכנסת: השר לביטחון הפנים עמר בר-לב הודיע כי נבדק היום (שלישי) ונמצא חיובי לקורונה. מלשכתו נמסר כי בר לב מרגיש טוב, וימשיך לעבוד כרגיל מביתו.
בר לב הוא הפוליטיקאי השישי שנדבק בקורונה השבוע, לצד שר הבריאות ניצן הורוביץ, יו"ר ש"ס אריה דרעי, יו"ר ועדת חוקה גלעד קריב, והח"כים אורית סטרוק (הציונות הדתית) ואלון טל (כחול לבן). אמש בר לב היה יחד עם קריב בישיבת הסיעה של מפלגת העבודה.

בתוך כך, הורוביץ כינס היום דיון עם בכירי משרדו, זאת בעקבות העלייה בשיעור תחלואת הקורונה בשבועות האחרונים. במסגרת הדיון סוכם קמפיין ההסברה על הקורונה יחודש, וכן יומלץ לאוכלוסייה המבוגרת ולאנשים בסיכון לעטות מסכה בחלל סגור. עם זאת, בשלב הזה לא יוטלו מגבלות חדשות.





תגובות
לבית חולים ומשם לקרית שאול.
אמן אבל קרית שאול זה של יהודים,יש מקום לחלאות תומכי ערבים ברמאלה,
מי זה? שר למה? לא היתה חסר לנו,אם הקורונה לא היתה ממש לא הינו יודעים שיש יצור חולני כמוך,שב בבית ותן שקט,
ככה לא מדברים על איש מישראל גם אם הוא לאאא אי איא אי
יש כדורים למחלה שלך ציפרלקס יכול לשפר לך את הדיכי,לך לרופא חולה כמוהו תומכי טרוריסטים לא יהיו חלק מהעם הניבחר,
חיובי שלילי לשכל