ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס - סרוגים

ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס

מחפשים מתכון קליל ומתוק לפתוח איתו את השבוע? קבלו מתכון לריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות, מתכון סופר קל ומהיר להכנה, בלי וויתור על הטעם הנפלא

author-image
ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס
  (צילום: נמרוד סונדרס)

השפית קונדיטורית קרין גורן והמתכונאי רון יוחננוב יצאו בפרויקט משותף, במסגרתו יציגו מתכונים ייחודיים ומפתיעים.

היום (שני) הם חושפים מתכון לריבועי גבינה בשילוב משק עוגיות שוקולד צ'יפס. הכי כיף להכין אותו למשפחה בכל הזדמנות, לאירוח, לימי הולדת ועוד שילוב בין עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס, שהופך את העוגיות המוכרות לקינוח לא שגרתי ופשוט טעים בטירוף, שאי אפשר להפסיק לאכול

ריבועי גבינה (20 מנות):

 מצרכים:

1 חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם וניל
1 חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם שוקולד
500 גרם גבינת מסקרפונה
2 ביצים L 

 

אופן הכנה

פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות, מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה ומהדקים בידיים לשכבה אחידה.

אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.

טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.

מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).

פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות ומניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.

מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.

מצננים לפני שפורסים ואוכלים.

במתכון השתמשה קארין גורן במיקסר פטיסייר של KENWOOD עם משקל מובנה, ממיס ופלטת חימום להתפחת בצק.


המתכון בחסות המותג KENWOOD

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו