מחפשים מתכון קליל לשבועות? הכירו: קסדיות אוכמניות וגבינת ברי

מרכיבים:

עבור הקסדיות:

טורטיות
1 גבינת ברי
150 גר' אוכמניות
60 גר' אגוזי פקאן

לזיגוג ולקישוט:

30 גר' סוכר הדובדבן
1 כף סוכר חום
2 כפות חלב
אוכמניות

הוראות הכנה:

פורסים את גבינת הברי ומניחים שלושה מהם על הטורטיות.

מניחים שכבת אוכמניות מעל, יחד עם כמה אגוזי פקאן קצוצים.

מניחים את הטורטיות האחרות אחת על השנייה ומבשלים אותן על הגריל בזו אחר זו.

מכינים את הזיגוג על ידי ערבוב סוכר הדובדבן, סוכר חום וקינמון עם חלב עד לאיחוד.

מגישים את הקסדיות חתוכות עם כמה אוכמניות מעל ומזגגים לפי הטעם.


המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל TEKA