חדשות

ליברמן מאיים: נפחית את תקציב אונ' בן גוריון

יומיים אחרי ההפגנה של סטודנטים פלסטינים בשטחי אוניברסיטת בן גוריון, בה הם הניפו דגלי פלסטין וקראו קריאות שנאה, שר האוצר אביגדור ליברמן הגיב לתקרית ומאיים: "נפחית את תקציב האוניברסיטה"

((צילום: יונתן זינדל/ פלאש90))

שר האוצר אביגדור ליברמן הודיע היום (רביעי) כי הנחה לבחון את התנהלותה של אוניברסיטת בן גוריון, זאת בעקבות האירוע שהתרחש בתחילת השבוע בו סטודנטים הניפו דגלי פלסטין בקמפוס. בדבריו איים כי יפחית את תקציב באוניברסיטה לאור התקרית. תגובתו של ליברמן הגיעה יומיים לאחר המקרה.

WhatsApp Video 2022-05-23 at 12.28.54
WhatsApp Video 2022-05-23 at 12.28.54| צילום: הפגנת 'נכבה' עם דגלי אש''ף באוניברסיטת בן גוריון. תיעוד: תנועת אם תרצו

לא נשלים עם אירועים כמו שראינו באוניברסיטת בן גוריון" כתב ליברמן בטוויטר. "בהפגנה שנערכה באוניברסיטת בן גוריון נעשו ונאמרו דברים ששוללים את קיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית. לכן הורתי לבחון את התנהלות האוניברסיטה במטרה להפעיל את סמכותי להפחית מתקציבה".

כזכור, ביום שלישי האחרון התקיימה הפגנה של סטודנטים פלסטינים עם דגלי פלסטין בשטחי האוניברסיטה באישור ההנהלה. במהלך ההפגנה ניסו להיכנס תושבים עם דגלי ישראל לקמפוס האוניברסיטה על מנת להצטרף לסטודנטים היהודים ואלה לא הורשו מטעם האוניברסיטה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

23 תגובות
20
מאיר
25.05.22

קודם תפיל את החמאס ... תעשה טרנספר לחבריך... ואז דבר איתנו.

הצטרפו אלינו