חלומי: מתכון לפבלובה תותים וקצפת
מחפשים קינוח שידהים את כל האורחים? מתכון מרשים לארוחת החג בשבועות? סידרנו לכם מתכון לפבלובה תותים וקצפת שתחוסל בתוך כמה דקות
(צילום יחצ: BEKO)
פבלובה תותים וקצפת
רכיבים:
- 3 חלבונים
- קורט מלח
- 150 גרם סוכר
- 150 גרם קמח
- רבע כפית צבע מאכל אדום
- גביע ריבת תותים
- מיכל קצפת מוכנה
- חבילת תותים טריים
אופן ההכנה:
- בקערה נקציף את החלבונים עם מעט מלח בעזרת מקציף ידני.
- נוסיף את הסוכר בהדרגתיות ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף אחיד.
- נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף.
- נוסיף את צבע המאכל האדום ובתנועת קיפול נערבב עד לקבלת תערובת אחידה וורודה.
- בתבנית מרופדת נייר אפייה, בעזרת קערה קטנה נצייר 2 עיגולים שווים בגודלם עם עיפרון.
- בעזרת שקית זילוף נזלף על העיגולים שציירנו ובתוכם.
- נכניס לתנור על 110 מעלות ל-10 דקות אפיה.
- נוציא מהתנור ונניח על צלחת את אחד החלקים, נזלף מעליו את ריבת התותים ונניח את החלק השני מעל.
- נפזר קצפת ותותים ונגיש.
המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל BEKO
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו