אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

חלומי: מתכון לפבלובה תותים וקצפת

מחפשים קינוח שידהים את כל האורחים? מתכון מרשים לארוחת החג בשבועות? סידרנו לכם מתכון לפבלובה תותים וקצפת שתחוסל בתוך כמה דקות

חלומי: מתכון לפבלובה תותים וקצפת
  (צילום יחצ: BEKO)

פבלובה תותים וקצפת

רכיבים:

  • 3 חלבונים
  • קורט מלח
  • 150 גרם סוכר
  • 150 גרם קמח
  • רבע כפית צבע מאכל אדום
  • גביע ריבת תותים
  • מיכל קצפת מוכנה
  • חבילת תותים טריים

אופן ההכנה:

  1. בקערה נקציף את החלבונים עם מעט מלח בעזרת מקציף ידני.
  2. נוסיף את הסוכר בהדרגתיות ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף אחיד.
  3. נוסיף את הקמח ונמשיך להקציף.
  4. נוסיף את צבע המאכל האדום ובתנועת קיפול נערבב עד לקבלת תערובת אחידה וורודה.
  5. בתבנית מרופדת נייר אפייה, בעזרת קערה קטנה נצייר 2 עיגולים שווים בגודלם עם עיפרון.
  6. בעזרת שקית זילוף נזלף על העיגולים שציירנו ובתוכם.
  7. נכניס לתנור על 110 מעלות ל-10 דקות אפיה.
  8. נוציא מהתנור ונניח על צלחת את אחד החלקים, נזלף מעליו את ריבת התותים ונניח את החלק השני מעל.
  9. נפזר קצפת ותותים ונגיש.

המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל BEKO

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו