
לאחר שהודיעו כי לא יזמינו את ראש הממשלה בנט לאירועי יום ירושלים, הודיעו בישיבת מרכז הרב כי גם לא יזמינו את ראש האופוזיציה בנימין נתניהו.
בישיבה אמרו כי הם אינם מעוניינים להיכנס לסוגיה פוליטית. במקומם יישאו דברים נשיא המדינה הרצוג, ראש העיר משה ליאון ורבנים.
כזכור, בשבוע שעבר דווח כי נפתלי בנט לא ישתתף באירועים לאחר שלא הוזמן וכי בישיבה שוקלים להזמין את נתניהו, לבסוף כאמור, גם רעיון זה נזנח.
עוד באותו נושא
חגיגות יום ירושלים: בנט לא הוזמן לישיבת מרכז הרבחדשות סרוגים

שנה שעברה, בעיצומו של המשא ומתן הקואליציוני להקמת הממשלה הנוכחית, בנט הוזמן אך לא הגיע וזאת בשל הזעם הרב כלפיו על הקמת ממשלה עם מפלגות השמאל ורע"מ.
אירוע יום ירושלים בישיבת 'מרכז' נחשב לשיא בקרב אנשי הציונות הדתית. באירוע משתתפים מדי שנה פוליטיקאים, רבנים ואישי ציבור רבים.
בדיחה גרועה מרכז הרב אינם מעוניינים להיכנס לפוליטיקה? תגידו,אתם חיים כאן? מרכז הרב עמוק בפוליטיקה עשרות שנים. בקושי לומדים שם.