בניחום אבלים

הבן של נעם רז הטיח בבנט: "אתה אשם כמו המחבל"

בני משפחתו של נעם רז הי"ד, הטיחו בראש הממשלה נפתלי בנט מילים קשות, במהלך ניחום האבלים שהוא ערך אצלם: "לא מגיע לך להיות בבית שאבא שלי חי בו"

הבן של נעם רז הטיח בבנט: "אתה אשם כמו המחבל"
צילום: בנט בקידה (קרדיט: מחאת הקו האדום)

ראש הממשלה נפתלי בנט, ערך הבוקר ניחום אבלים בביתו של הלוחם נעם רז שנפל ביום שישי האחרון במהלך פעילות מבצעית בג'נין.

בנצי רובין, אוריאל בארי

על פי הדיווח של פרשן חדשות 12, עמית סגל, במהלך הביקור הטיחו בו בני משפחתו של נעם רז מילים קשות ביותר.

על פי סגל, הבן הבכור של נועם רז אמר לבנט: "לא יודע איך אתה מסתכל על עצמך במראה. אני מאשים אותך כמו שאני מאשים את המחבל. הרסת את ההזדמנות שלך. רוצים לראות מישהו שאנחנו מאמינים בו. לא מגיע לך להיות בבית שאבא שלי חי בו. מקווה שאתה מקשיב ולא רק מהנהן".

בנט בקידה
בנט בקידה| צילום: צעקות לעבר בנט בביקור בקידה (קרדיט: מחאת הקו האדום)

אפרת – אלמנתו של נעם רז – אמרה לבנט: "הערבים מרימים ראש, הם מרשים לעצמם". בנט השיב לה: "אנחנו פועלים, כוחות הביטחון".

האלמנה לא קיבלה את תשובתו ואמרה לו: "עזוב את כוחות הביטחון, הם עושים את שלהם ועשו גם לפניך. מה אתה עושה?".

היא הוסיפה: "כוונתך רצויה אך מעשיך אינם רצויים. תיזכר מי אתה. מה אתה. למה אתה. הרם קרן ישראל עמך".

בנצי רובין, טל מרציאנו

איתם, בנו של נועם, אמר לו: "אתה בן אדם רק של מילים. אפס מעשים. אתה והממשלה הורסים כל מה שהלוחמים בשטח עושים. זה ביזיון".

אחות של נועם אמרה: "גאווה יהודית חסרה לנו ביום יום. אני לא יכולה לנסוע ולהניף דגל עצמאות. אני מפחדת לנסוע ולחזור אבל אני עושה את זה. אין פה גאווה יהודית. פעם ראש הממשלה היה גאווה. עצוב. אני מכבדת אותך. אבל אני לא מרגישה את זה כלפיך. האמת לא חשבתי שתבוא".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

193 תגובות
94
/
18.05.22

בנט עוףףףףף עוףף נימאסתתת

הצטרפו אלינו