חדשות

החשודה בשליחת מכתבי איום לבנט תשוחרר ממעצר

בית המשפט הורה לשחרר הלילה בחצות את אילנה ספורטה חניה, החשודה בשליחת מכתבי האיום לראש הממשלה נפתלי בנט, ולהעבירה למעצר בית. המשטרה ביקשה לעכב את שחרורה ביממה כדי שתוכל להגיש ערר

(צילום מסך מסרטון של אילנה ספורטה-חניה)

אילנה ספורטה חניה, החשודת בשליחת מכתבי איום עם קליע לראש הממשלה נפתלי בנט, תשתחרר ממעצר הלילה בחצות ותועבר למעצר בית עד ה-18 במאי – כך הורה היום (ראשון) בית המשפט המחוזי. המשטרה ביקשה לעכב את ביצוע החלטת בית המשפט ביממה נוספת, על מנת שתוכל להגיש ערר על ההחלטה.

בתוך כך, המשטרה הודיעה כי חוקרי תחנת המשטרה בראש העין עיכבו לחקירה תושב אלעד בן 51 בחשד שהתבטא כי יש לפגוע בראש הממשלה. בתום חקירתו בתחנת המשטרה בעיר ובהתאם לחומר הראיות בתיק יוחלט האם להביאו מחר לבית המשפט בבקשה להאריך את מעצרו.

כזכור, ביום חמישי הותר לפרסום כי אילנה חניה-ספורטה היא החשודה בשליחת מכתבי האיום לראש הממשלה בנט. ספורטה מוכרת כפעילת ימין ובתמונת הפייסבוק שלה היא מצולמת עם שלט הקורא לנתניהו לחזור. דף הפייסבוק שלה מכיל אמירות חריפות נגד ממשלת בנט, תיאוריות קונספירציות על רצח רבין ועוד.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

25 תגובות
15
לא לוותר
15.05.22

משטרת ישראל במסע צייד אגרסיבי נגד ישראל השנייה בראשות בנימין נתניהו

הצטרפו אלינו