ראש האופוזיציה בנימין נתניהו, מתייחס לאיומים כלפי ראש הממשלה נפתלי בנט ולכך שהחשודה באיומים היא חברת ליכוד ואומר כי אם אכן היא תימצא אשמה, חברותה במפלגה תופסק.

"אני מגנה כל סוג של אלימות – נגד ראש ממשלה או כל אדם אחר", אמר נתניהו, והוסיף כי "אם יוכח שהחשודה אכן ביצעה את המיוחס לה – חברותה בליכוד תופסק".

אתמול הותר לפרסום כי אילנה חניה – ספורטה היא החשודה בשליחת מכתבי האיום לראש הממשלה בנט. ספורטה מוכרת כפעילת ימין ובתמונת הפייסבוק שלה היא מצולמת עם שלט הקורא לנתניהו לחזור.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

נתניהו על שירין אבו עאלקה (ערוץ כנסת)

דף הפייסבוק שלה מכיל אמירות חריפות נגד ממשלת בנט, תיאוריות קונספירציות על רצח רבין ועוד. בחקירתה היא מכחישה את החשדות.

לפני שלושה שבועות דיווחנו בסרוגים, כי בעקבות מכתב איומים ברצח ובתוכו כדור חי של נשק שהופנה כלפי משפחת ראש הממשלה נפתלי בנט והועבר למשטרת ישראל, נפתחה חקירה שהוטלה על להב 433 בשיתוף שירות הביטחון הכללי.

במשטרה נמסר כי "במסגרת פעילות משותפת למשטרת ישראל ושירות הביטחון הכללי (שב"כ), נעצרה לפני שבוע חשודה תושבת דרום הארץ בת 65 בחשד לשליחת מכתבי איום כלפי בני משפחתו של רה"מ. החקירה מתנהלת ביחידת יאחב"ל בלהב 433 בשיתוף שב"כ".