חדשות

בן גביר דורש לחקור את טיבי: "מחבל, ותומך טרור"

בן גביר דורש לחקור את טיבי בעקבות הסרטון שעלה ברשתות החברתיות המציג את ח"כ מפריע לשוטרים ומסייע לחשוד ערבי שניסה לברוח מהם

איתמר בן גביר
| איתמר בן גביר צילום: (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

יו"ר עוצמה יהודית, ח"כ איתמר בן גביר, פנה ליועצת המשפטית בבקשה לחקור את ח"כ אחמד טיבי על הפרעה לשוטרים בעת מילוי תפקידם.

אחמד טיבי| צילום: (צילום: על פי סעיף 27א)

כזכור, מוקדם יותר היום התפרסם סרטון חריג המציג את טיבי מתעמת עם שוטרים שעצרו צעיר ערבי. בתיעוד שהופץ ברשתות נראה טיבי צורח על השוטרים ומושך מידיהם את העצור הערבי.

בשלב מסוים, טיבי הצליח לשחרר את העצור הערבי מידי השוטרים, שפתחו בריצה אחרי העצור.

במכתבו ציין בן גביר כי מהסרטון עולה באופן ברור ש"ח"כ טיבי תוקף שוטרים ומסייע לחשוד להימלט ממעצר".

בן גביר הוסיף: "לטיבי אין חסינות לעשות מעשים שכאלה וחסינות חברי הכנסת לא נועדה לאפשר להם לעשות עבירות פליליות ולא ברורה לי ההתנהלות , גם כלפי טיבי וגם כלפי עודה וחברי כנסת נוספים מהרשימה המשותפת שהם מתועדים כאשר הם מבצעים עבירות פליליות, אך משום הדין לא ממוצה איתם".

בציוץ בטוויטר כתב בן גביר: "תראו את המחבל ותומך הטרור אחמד טיבי, מפריע לשוטרים בעת מילוי תפקידם, הודף ודוחף שוטר, ואם לא די בכך מבריח עצור ממעצר. תגידו לי אתם מה זה, אם לא סיוע לפורעים ותמיכה בטרור. משטרת ישראל הפרקליטות, לטיפולכם".

=======

אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים. השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א' ל"חוק זכויות יוצרים". אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות ל srugim@srugim.co.il

תגובות

49
23
נחום
13.05.22

אני לא מת עליך אבל בן גביר אתה הכי שפוי ביחס לשאר

22
דעתי הפרטית.
12.05.22

}}} טיבי ובן גביר מתאימים אחד לשני בעיני שניהם אותו זבל.

1
לוי
13.05.22

השוואתך של יהודי צדיק ואוהב ישראל למול ערבי תומך טרור ושונא ישראל מעוררת בחילה. לפני כשמונים שנה היה שם לאנשים כמוך.

2
ליאור
13.05.22

ולדעתי הפרטית הזבל הכי גדול זה אתה

3
אני
13.05.22

מי זה מאחורי המקלדת ? הצדיק בכבודו ובעצמו?

4
מילאן
13.05.22

@דעתי הפרטית הצחנה ממך מגיעה לשמיים.

5
דורון שטאובר
13.05.22

לדעתי הציבורי, אתה שווה ערך לערימת קיא חזירים

21
דורון שטאובר
12.05.22

תכלס, חבל על הזמן, לא יואשם בכלום כל עוד הוא תכלס, חבל על הזמן, לא יואשם בכלום כל עוד הוא נחוץ לקיום ממשלת הכניעה הזו.