בראיון לסרוגים לקראת פתיחת מליאת הכנסת, ביקרה ח"כ קטי שטרית (הליכוד) בחריפות את הממשלה וקראה לחברי הקואליציה לחבור לאופוזיציה על מנת להפילה. צפו:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

קטי שטרית ראיון בכנסת

"הממשלה הזו לא הולכת לשום מקום", אמרה שטרית. "מדכי אל דכי. אנחנו תמיד ננסה. האופציות הן לא רבות. קוראים לכל מפלגות הימין לעזוב את הממשלה הרעה הזאת".

כשנשאלה האם האופוזיציה תסכים לקבל את תקווה חדשה וימינה, ענתה שטרית: "הבטחנו ימין על מלא. אתה לא מצפה שאגיד לך את החלוקה. בוודאי שלא ננקוט באותה שיטה של חלוקת תפקידים. מי שמסור וישראל חשובה לו – שיבוא.

כשנשאלה האם הם מפלגתה תתמוך בחוק נפגעי האומיקרון, ענתה כי "בסיעה נדע. היו הרבה חוקים אופוזיציה כשהיינו בקואליציה שהצבענו יחד. עכשיו הכול ההיפך. אין לנו זכות לדבר בוועדות. כל דבר ודיון לעניינו. אתם תוציאו אותנו לפגרה הרבה לפני הזמן".