לגוון את השגרה: הכריך שכדאי שתכירו
הוא טבעוני, בריא, מפתיע וטעים במיוחד: קבלו מתכון לכריך גבינה, תפוח ובצל מקורמל שיגוון את התפריט המוכר והידוע של הכריכים שלכם

(צילום: טקה סטודיו)
מחפשים לשבור את השגרה עם כריך מיוחד? סידרנו לכם מתכון לכריך גבינה, תפוח ובצל מקורמל!
מרכיבים:
לחם כריך לפי הטעם
גבינה פרוסה טבעונית
1 תפוח
1 בצל
2 כפיות סוכר קוקוס
1 כפית שמן זית
הוראות הכנה:
שוטפים וחותכים את התפוח ללא הזרעים. אופים אותו במשך 15 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים על אש נמוכה במחבת עם שמן זית עד להשחמה. כאשר הבצל רך, מוסיפים את הסוכר ומבשלים כ-20 דקות או עד שהבצל הופך חום ורך.
מרכיבים את הכריך עם הבצל המקורמל, כמה פרוסות גבינה טבעונית ותפוח מבושל לפי הטעם. מניחים את הלחם על הגריל ומבשלים עד שהלחם חום זהוב ופריך.
המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל TEKA
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו