כזכור, בחודש נובמבר האחרון, חברת yes יצאה בקמפיין חדש לשירות yes+ myTV בכיכובם של פרזנטורית החברה נועה קירל והזמר הלטיני המפורסם לונאי בסרטון מגלמים נועה ולונאי זוג הצופה בטלוויזיה. הפרסומת עוררה סערה בעקבות הדמיון במראה של לונאי ליהונתן מרגי, בן הזוג לשעבר של נועה קירל.

בצוות הקריאייטיב של פרטנר TV לא נחים. כי מעט זמן לאחר שעקצו את הפרזנטור של המתחרים, גידי גוב, שמייצג את בזק. פרטנר משגרים עקיצה, לא כל כך מרומזת לפרזנטורית של yes, נועה קירל.

לאחר הסערה של קירל והכפיל של מרגי, פרטנר השיקו בפרסומת חדשה את "FUTURE TV" והביאו כפילה של קירל. בפרסומת נאמר על ידי הפרזנטור, ססטיק, לדמות שמזכירה את הזמרת: "אפילו היא כבר חולמת, כל אפליקציה קילר גברת, לא אישי כדאי שתדעי". קילר כידוע, הוא הכינוי של הזמרת האהובה.

צפו בפרסומת החדשה:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(פרטנר FUTURE TV)

ואם זה לא מספיק, סטטיק, אומר "טרלילי טרללה", השיר של קירל ואילן פלד שזכה להצלחה מסחררת.