מבזקים
סרוגים

גפני בהודעת הבהרה: "אנחנו חלק מגוש הימין"

אחרי הפגישה אתמול בין גפני לנתניהו, מוציא יו"ר יהדות התורה הודעה מיוחדת, וזאת במטרה להכחיש את השמועות שמפלגתו כבר לא נאמנה לנתניהו: "פועלים להפיל את הממשלה הרעה"

ב' אייר התשפ"ב
גפני בהודעת הבהרה: "אנחנו חלק מגוש הימין"

יו"ר יהדות התורה ח"כ משה גפני מפרסם הודעה חריגה, זאת לאור הדיווחים שחלק מחברי סיעתו לא פוסלים ממשלה חדשה, שלא בראשות נתניהו.

"מה שהתפרסם כביכול מתנהל איתנו מו"מ לתמיכה בחוקים של הקואליציה – שקר וכזב. אנחנו חלק מגוש הימין, באופוזיציה, ופועלים כל העת להפיל את הממשלה הרעה הזאת."

אתמול (רביעי) נועדו ראש האופוזיציה בנימין נתניהו וגפני בכנסת, בזמן שגורמים אחרים בליכוד אמרו לסרוגים, כי אותן התבטאויות פוגעות בחזית האחידה של האופוזיציה ומחלישות את האפשרות הפלת הממשלה וביצוע חילופי שלטון.

כרגע, המאמץ של נתניהו הוא ניסיון ללכד חזרה את שורות האופוזיציה לקראת החזרה לכנס הקיץ שבוע הבא, וזאת במטרה להביא לערעור הקואליציה ולהביא להפלת הממשלה.

"דרעי וליצמן לא רלוונטיים, הכל עובר דרך גפני"

"גפני נכנס לוואקום"

על רקע הדיווחים לפיהם חלק מחברי הכנסת של יהדות התורה אינם מעוניינים בבחירות אלא בהקמת ממשלה חלופית בכנסת הנוכחית, בכירים ביהדות התורה אומרים לסרוגים כי גפני הוא היחיד שרלוונטי.

"גפני נכנס לוואקום שדרכו הכל עובר כי דרעי מחוץ למגרש וליצמן צפוי להתפטר – שניהם לא רלוונטים. דרעי רוצה בחירות כדי שיהיה לו קל יותר מבחינה משפטית לחזור ולהיות שר", אומרים אותם בכירים.

בנימין נתניהו הליכוד יהדות התורה משה גפני