מתכון לעוגת סולת
מרכיבים:
כוס קמח
כוס קוקוס
כוס וחצי סולת
3/4 כוס סוכר
1 אבקת אפייה
4 ביצים במידה L או 5 ביצים במידה M
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
סירופ
כוס וחצי סוכר
כוס מים
מעט מיץ מלימון סחוט (פחות מחצי לימון)
מתכון לעוגת סולת – אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה ומוסיפים את החלמונים, השמן ואת מיץ התפוזים. מקפלים בעדינות לתוך התערובת את החלבונים המוקצפים. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
בזמן שהעוגה נאפת מכינים את הסירופ: מרתיחים בסיר קטן את כל חומרי הסירופ וכאשר הוא נהיה נמוכן, שופכים אותו על העוגה לאחר האפייה כשהיא עדיין חמה.
לא חובה להשתמש בכל הסירופ.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים