זוכה אקס פקטור, מיכאל בן דוד והמשלחת הישראלית עושים כעת (ראשון) את דרכם לאיטליה לקראת בחצי הגמר השני, שישודר בכאן 11 ב-12 במאי, וב-14 במאי ישודר גמר האירוויזיון.
בן דוד התקבל בשדה התעופה במחיאות כפיים סוערות ובאהבה רבה. בשדה התעופה חיכתה לו הפתעה: שלטים עם איחולי הצלחה לקראת התחרות.
צפו בתיעוד:
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כזכור, עובדי משרד החוץ שובתים כבר חודשים בשל תנאי העסקה ירודים לטענתם, מה שהעמיד בסכנה את השתתפות ישראל באירוויזיון 2022 שייערך בטורינו שבאיטליה בעוד כשבועיים. המשלחת הישראלית נדרשת לאבטחה מיוחדת, שמאורגנת בכל שנה על ידי משרד החוץ.
אחרי לא מעט בלאגן, מי שלקח אחריות על המצב הוא שירות הביטחון הכללי, שעשה את כל הסידורים והתיאומים הנדרשים במקום משרד החוץ, כך שגם השנה ישראל תשתתף בתחרות הזמר הבינלאומית.
מתאגיד השידור הציבורי, שמחזיק בזכיינות על הקשר עם איגוד השידור האירופי שמארגן את האירוויזיון, מסרו בתגובה: "הסדרי האבטחה למשלחת הישראלית לאירוויזיון הושלמו".
"התאגיד מודה לשב"כ על מאמציו לפעול לפיתרון האבטחה על אף הקושי. אנחנו בטוחים שמיכאל בן דוד ייצג את ישראל בכבוד על במת המוסיקה הגדולה בעולם. אריוודרצ'י!"
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים