רגע לפני יום העצמאות, הזמר, היוצר ושופט הריאליטי מוקי מוציא היום שיר חדש בשם "יום חדש". השיר מדבר על החיים המיוחדים שלנו במדינת ישראל, ונוצר מתוך שיתוף פעולה עם הראפר איל דוידי, שמוכר לכם יותר בשם הבמה "שקל".
עצמאות
בשיר מוקי מספר על הקשיים שבחיים פה, על החלץ מהחדשות והבדידות, ועל אורח החיים שהם גורמים לו: "נכנס לפריים, נותן בשוט, שותה הרבה, עושה בושות". בפזמון הוא מבקש קצת נחת ושחרור, משהו שכולנו כוספים לו: "לא טוב לי פחד, אין לו סוף ואין לי מקום לעוד לחץ".
מדובר בסינגל השלישי של מוקי מתוך האלבום החדש שלו, אחרי השירים "עניבות" ו"עולם אלקטרוני". חוץ משקל, ישתתפו באלבום החדש גם היוצרים ג'וני גולדשטיין, גלעד שמואלי, ג'ורדי, מתן דרור, ינון יהל, לואי להברוני בראון ואיתי צוק.
האזינו ל"יום חדש" של מוקי
מילות מפתח
אני סוגר על הקירות, חלל חיצון על הבמות,
אני הכול, הכול אני, הכול בעין.
מאחורי כל השלדים והגופות פורחים מתחת לשדות
ולכולנו על המצח אות של קין.
חיים כמו אגדה דה דה, הייליהיי דירלה דה דה
מוות ולידה דה דה, יותר מדי מידע, תודה.
מילים קשות, מילים כמו שוט,
זה בא עם רשימת דרישות,
נכנס לפריים, נותן בשוט, שותה הרבה, עושה בושות.
ומי אמר שאין לי ארץ אחרת?
אני גם השיר וגם הספר, גם הסרט.
המשמעות האמיתית הנסתרת
שבבדידות הקיומית הסוגרת.
והנה מגיעה שעת הנעילה לה,
בתוך הדיבור אני עולה על מילה,
מעל לתודעה ומעבר לה לה,
בסוף הסיפור אני מוצא התחלה.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
לא טוב לי פחד,
אין לו סוף
ואין לי מקום לעוד לחץ.
עוד קצת, עוד פעם,
רק תנו לי עוד,
כתוב על העור מה שמתחת.
פסיכוזת המונים, כן?
קיבלנו לפנים, בן.
זה שיא כל הזמנים, אין.
זה זה, זה זן.
וזה לא מאלוהים, בן.
מכסים את הפנים, כן?
אין לנו מילים, אין.
זה זן.
סופר לאחור את השנים ורץ אל האור בתחתונים,
אנ'לא מדבר עם השמיים – זה ווירטואל, זה לא חיים.
וכל מה שכתוב באתרים, בעיתונים…
וכל אותם שקרים שרק מוכרים לנו, מוכרים.
אז אל תרגישו לי, אל תגישו לי, אל תרעישו לי,
אל תסתירו לי, אל תעבירו לי.
מה היית אומרת אם הייתי מספר לך
שכלום פה לא על אמת, החיים האלה רצח…
לא טוב לי פחד,
אין לו סוף
ואין לי מקום לעוד לחץ.
עוד קצת, עוד פעם,
רק תנו לי עוד,
כתוב על העור מה שמתחת.
פסיכוזת המונים, כן?
קיבלנו לפנים, בן.
זה שיא כל הזמנים, אין.
זה זה, זה זן.
וזה לא מאלוהים, בן.
מכסים את הפנים, כן?
אין לנו מילים, אין.
זה זן.
והנה מגיעה שעת הנעילה.
מה דעתך בנושא?
28 תגובות
1 דיונים
מוישה ברלינר
גירבוץ שטויות. זה שיר זה? זה זבל.
16:39 08.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה אהרון .
יש כאן תגובות ושאפילו מוזילים את השואה .והכל נכנס ונבלע לתיאבון. כשמבקשים לאזן בשפיות וקדושה. מצנזרים באון . מה נאמר יש עליבות בעולם
16:39 05.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נורית
מפתיע...מוקי
12:42 05.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוד
מוקי האמת אין לנו ארץ אחרת.זאת הארץ המובטחת ארצם של היהודים.
16:03 04.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמעון
פששש וואו "כמה מפתיע" עוד שמאלני עוכר ישראל כותב שירים נגד המדינה היקרה שלנו וכותב שמי אמר שאין לנו עוד ארץ אחרת-הרי יש להם את ברלין אז למה הם לא...
פששש וואו "כמה מפתיע" עוד שמאלני עוכר ישראל כותב שירים נגד המדינה היקרה שלנו וכותב שמי אמר שאין לנו עוד ארץ אחרת-הרי יש להם את ברלין אז למה הם לא עפים מפה כבר השונאי ישראל האלה עם יש להם עוד ארץ מלבד המדינה שלנו שהם כל כך שונאים.
המשך 11:11 03.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נביא זעם
לשומרי החוק בלתי אפשרי לחיות בביבילנד
08:14 03.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלי
בתגובה ל: נביא זעם
-אז יאלה תעופו מפה, רק תלכו ותעזבו לנו את המדינה ישמאלנים בוגדים,יתומכי טרור, ימלקקי מחבלים,יגייס חמישי הגדול בעולם,ביום שאתם תעופו מפה ותפסיקו להרוס לנו את המדינה-תיהיה לנו מדינה מושלמת, סולידרית,מאוחדת מאין כמותה ומפוצצת באהבה האחד לשני, רק תלכו מפה כבר!!
11:22 03.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
בתגובה ל: נביא זעם
-*אתה בטח מיתכוון לדיקטטורים השמאלנים ששולטים בחוק ובמערכות החוק,מצפצפים על החוק,משחקים בחוק לטובתכם,אוכפים אותו רק על מי שלא נימנה על מחנה הפושעים שלכם,לא אוכפים אותו ביכלל על מי שנימנה על המחנה שלכם כולל הערבים,ממציאים חוקים חדשים כדי לסכל אנשים שלא נימנים על המחנה שלכם ועושים בחוק את כל מה שאתם רוצים לטובת המחנה הדיקטטורי,הניפשע,המושחת, והבוגדני שלכם!!
11:26 03.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אילנה
בתגובה ל: נביא זעם
-וואו אז תלכו בקשה אני מיתחננת אליכם רק תלכו מפה כבר. אם אתם לא מסוגלים לחיות במדינה הזאת אז למה אתם לא הולכים מפה למדינה אחרת אההה שמאלנים תלכו ותעזבו לנו את המדינה במנוחה,תפסיקו להרוס לנו אותה, רק תלכו כבר.
11:29 03.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חזי
בתגובה ל: נביא זעם
-אז תחזרו לברלין שמאלנים אם זה בלתי אפשרי לכם לחיות פה,אתם כמו קרצייה,כמו פישפש,נידבקים ולא עוזבים, דייי לעם שלם בה כבר להקיא ממכם אתם כמו עלוקה מוצצת דם,אף אחד לא סובל אותכם פה,אף אחד כבר לא יכול ליראות אותכם ולישמוע אותכם,אז מה נידבקתם אלינו בכוח,דיי תשחררו תחזרו לברלין או למדינות ה"נאורות" שלכם באירופה הצבועה ותעזבו אותנו במנוחה...אההה סליחה בעצם שכחתי שכבר הייתם שמה וגם שמה תיעבו אותכם בצורה מטורפת, הקיאו אותכם ולא סבלו אותכם עד שכבר ניסו לימחוק ולהעלים את כולכם עד עפר מרוב שאתם יצורים מבחילים,מתנשאים,בוגדניים ופשוט בלתי ניסבלים!! המזל שלכם הוא שנפלתם עלינו כי בכל מדינה אחרת שבה הייתם מתנהגים ככה כמו שאתם מתנהגים פה וכמו שהיתנהגתם אז באירופה-היו משמידים אותכם שוב ושוב עושים בכם שואה,הזוי שאחרי כל מה שעברתם-אתם עדיין מסרבים לעשות חשבון נפש עם עצמכם ולהבין מה דפוק בעצמכם כל כך ומה לא בסדר בכם שגורם לכל עם ומדינה שבהם דרכתם בעולם-לישנוא ולתעב אותכם בצורה כזאת מטורפת,כולל בכל מדינות אירופה הידידותית והקלאסית וכולל פה בעם שלכם וזה פשוט מדהים שאת המזרחים שחיו במדינות מוסלאמיות סופר עוינות-כל כך אהבו שמה,מרוב שהם אנשים כל כך טובים,שיודעים לכבד את העם של המדינה שמארחת אותם,תמימים וטובי לב, בזמן שאתם חייתם במדינות אירופה הידידותיות-ובכם טבחו וניסו להשמיד מרוב שאתם אנשים מתנשאים,פלצנים,יהירים,לא יודעים לכבד את העם של המדינה שמארחת אותכם,שטלתניים ושחצנים שחושבים שמגיע להם הכל ושכולם חייבים להם כי הם יותר טובים מכולם,אבל אני יגיד לכם משהו-אתם הכי אבל הכי לא משהו ומדינות אירופה הראו לכם את זה מצוין ואף הראו לכם עד כמה שאתם קטנים ועלובים כשהשפילו אותכם בצורה כזאת,אך במקום שתילמדו מזה לקח-נישארתם אותם יצורים בוגדניים,מתנשאים ופלצנים,כניראה שזה בגנים שלכם ושלא משנה מה יעשו לכם וכמה ישנאו אותכם בכל מקום-אתם עדיין תישארו יצורים פלצנים,מתנשאים ונאלחים!
11:48 03.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יערית
בתגובה ל: נביא זעם
-אז תלכו מפה כבר בבקשה,אם זה בלתי אפשרי בשביל שמאלנים פושעי חוק לחיות פה אז תלכו,פשוט תלכו מפה כבר ותפסיקו להרוס לנו את המדינה.
11:49 03.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלונה
בתגובה ל: נביא זעם
-*בטח היתכוונתה לפושעי חוק שמאלנים ודיקטטורים, אם בלתי אפשרי לפושעי החוק השמאלנים לחיות פה אז אנא תיתכבדו ותעופו מפה כבר,אל תדברו מן השפה אל החוץ-פעם אחת בחיים שלכם תעמדו במילה שלכם ופשוט תעופו מפה כבר!!
11:51 03.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דפנה ברגר
בתגובה ל: אלי
אז מי ישאת בצבא ומי יפרנס אתכם. תחנקו עם הביבי שלכם ותמשיכו לעבוד בבסטות
18:01 08.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ציוני
אם יש לך ארץ אחרת - לך לשם. שלום ולא להתראות.
07:21 03.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רואה נכוחה
זה שיר ???? זה סתם אוסף גיבובי מילים, ללא קשר ביניהם . מאז האמירה האומללה, שיצאה מליבו על תושבי גוש קטיף ביום הגירוש, שצריך להעלות אותם על משאיות זבל ולזרוק...
זה שיר ???? זה סתם אוסף גיבובי מילים, ללא קשר ביניהם . מאז האמירה האומללה, שיצאה מליבו על תושבי גוש קטיף ביום הגירוש, שצריך להעלות אותם על משאיות זבל ולזרוק אותם היכנשהו - אני לא מרשה להשמיע אותו בבית ומסביר לילדיי כל הזמן שחובה להחרים שונאי יהודים. עברו הרבה שנים, יש החושבים שהתבגרת ואני תמיד טענתי שמעוות לא יכול לתקון וחסרון לא יכול להימנות. בעיניי, אתה ריק מתוכן ונבוב חיבורים ואידיאלים לעם היהודי ולארצו - אתה פשוט סתם עוד בנאדם ולא כלום - כך אתה בעיניי
המשך 23:35 02.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אילן
עוד חמוץ מתוסכל
23:10 02.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אילנושו
סע לברלין סמרטוט אנו נלחם כאן כדי שכשתחזור כתושב חוזר תוכל לקבל הטבות....
19:40 02.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר