הסערה בשטראוס| ההנהלה מודה: "היו יונים במפעל"
הנהלת קבוצת שטראוס התייחסה לטלטלה שעוברת על החברה. עופרה שטראוס: "מצטערת שאכזבנו אתכם". המנכ"ל הודה: "היו יונים במפעל"

יו"ר קבוצת שטראוס, עופרה שטראוס, התייחסה היום לראשונה לריקול של מוצרי החברה לאחר שנמצאה בחלק מהם סלמונלה.
בהצהרה שמסרה תקשורת אמרה שטראוס: "אני פה לומר בשם החברה בקול ברור. אנחנו מסתכלים בעיני כל אזרחי המדינה, כל מי שנפגע – אני מתנצלת שאכזבנו אתכם. מצטערת על עוגמת הנפש שאתם עוברים בגללנו".
שטראוס התחייבה לתקן את הליקויים ואמרה: "נעשה הכל כדי לא לאכזב אתכם. התקלה במפעל הממתקים היא קשה ואנחנו מבטיחים שנחזיר את המוצרים כמה שיותר מהר, אבל רק אחרי שתיקנו את כל מה שמחייב טיפול. על בטיחות המזון לא מתפשרים".
מנכ"ל קבוצת שטראוס, גיורא בר דעה, אמר: "היה סוג של כשל בתהליכים ואנחנו מנסים לפענח אותם. עובדים בשיתוף פעולה עם משרד הבריאות כדי להבין את הבעיה".
מנכ"ל שטראוס ישראל, אייל דרור, השתתף את הוא בהצהרה לתקשורת: "אנחנו עושים מגוון רחב של בדיקות. יש כמה ליקויים לא קלים שחשפנו אותם בפני משרד הבריאות. בשבועות שלפני הגילוי הראשון עשינו שיפוץ והוא לא התנהל כמו שצריך. אולי זה השפיע. היו יונים שהתגלו במפעל לפני חודש".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו