בלעדי לסרוגים | הרב דרוקמן בסרטון מבית החולים: "האחדות היא המפתח"
בלעדי לסרוגים. מבית החולים בו הוא מאושפז, מברך זקן רבני הציונות הדתית הרב חיים דרוקמן את משתתפי כנס הרבנים השבוע: "חזק ונתחזק ובע"ה נתקדם כי האחדות היא המפתח לקידומו האמיתי של עם ישראל"

בלעדי לסרוגים. זקן רבני הציונות הדתית, הרב חיים דרוקמן במסר של אחדות ממיטת חוליו בבית החולים הדסה בירושלים. "האחדות היא המפתח לקידומו האמיתי של עם ישראל".
כשהוא לבוש בפיג'מה של בית החולים ומעליה ציצית, מברך ראש ישיבת אור עציון וחבר נשיאות "איחוד רבני הציונות הדתית" את מאות הרבנים שהגיעו לכנס השלישי ביוזמת הארגון, בו השתתפו רבנים מאזור ירושלים ויו"ש.
הרב היה אמור להשתתף בכנס, אך בעקבות אישפוזו בבית החולים במהלך שביעי של פסח, נבצר ממנו להגיע, והוא הסתפק בברכה מצולמת למאות הרבנים, ששודרה בפתח הכינוס ולאחריה אמרו הרבנים פרקי תהלים לרפואתו השלמה.
"אחיי ורעי הרבנים. אני אמנם נמצא בירושלים אבל לא יכול בשום פנים ואופן להשתתף בכנס של הרבנים. אבל אני מברך אותו בכל ליבי, כי אני מברך על כל אחדות. וזאת אחדות של תורה החשובה ביותר. אז חזק ונתחזק ובע"ה נתקדם כי האחדות היא המפתח לקידומו האמיתי של עם ישראל."
בסרוגים פרסמנו, כי את הכנס פתח הרב הראשי לירושלים, הרב אריה שטרן שדיבר על חשיבות האחדות במיוחד בימים אלה ואמר: "ימי ספירת העומר הם הימים הקשים בהם אירע מה שאירע בגלל שלא נהגו כבוד זה בזה, ואין הכוונה שלא אמרו שלום אחד לשני, אלא זה היה יותר מזה, ובעזרת ה' הכינוסים יתקנו את המעוות ויגרמו לתיקון המעוות, לדיבור משותף, ושיתוף פעולה".
חבר נשיאות 'איחוד רבני הציונות הדתית' הרב חיים דרוקמן מסר מבית החולים שהוא מברך על הכנס בכל ליבו ואמר: "אני מברך על כל כנס האחדות, זו אחדות של תורה, והיא חשובה ביותר, האחדות היא המפתח לקיומו האמיתי של עם ישראל".
חבר נשיאות 'איחוד רבני הציונות הדתית' הרב יעקב אריאל הוציא לכבוד הכנס סרטון ואמר: "ימים אלה שבין פסח לעצרת מתאימים מאוד לכינוס של ת"ח, כי ימים אלה בהם אירע הצער והאבל הגדול על מות 24 אלף תלמידי ר"ע – על שלא נהגו כבוד זה בזה…רבי עקיבא היה אישיות רב גונית וכל אחד מתלמידיו אמר אני תלמיד של רבי עקיבא והתלמיד השני הוא לא תלמיד של רבי עקיבא, אנחנו מגיעים לתקן את הטעות הזאת ונוהגים כבוד זה בזה"
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו