היועצת המשפטית של וועדת הכנסת, עו"ד ארבל אסטרחן, הגיבה הערב (שני) לטיעונים שהשמיע חבר הכנסת דוד אמסלם.
באופן די חריג, שעה שנתנה את חוות דעתה, בתום הדיון על הכרזתו של עמיחי שיקלי כפורש בדיון בוועדה, היא התייחסה לטענות אותן השמיע אמסלם בדיון.
שיקלי מגיב: "בסוף מה שחשוב זה עם ישראל"
"הוא קרא לי אבן הנגף של הדיון, מועלת בתפקיד, חוזר שוב ושוב על איזו המצאה שאני משוריינת ביש עתיד או בכחול לבן, לא יודעת..", אמרה אסטרחן, "זאת לא הפעם הראשונה בכנסת הנוכחית שהוא רואה אותי כמקור הצרות בעולם בכל מיני הקשרים, אני לא יודעת למה זכיתי בכבוד הזה".
"אני חייבת לומר, שבעבר אני עבדתי איתו מצוין כשהוא היה יו"ר קואליציה ושר מקשר", הוסיפה אסטרחן, "הוא והרבה פעמים היועצים שלו, היו מתייעצים איתי בענייני כנסת, הצבעות ותקנון".
"גם כשהיה יו"ר וועדת פנים אני סייעתי לו בהצעת חוק שהוא קידם בעניין של מימון פריימריז", הוסיפה אסטרחן, "היה נראה שהעמדה שלי מקובלת עליו".
"אני לא מבינה לא הפכתי לפרסונה נון גרטה", העירה, "אני רוצה לחשוב שזה לא נועד לאיים, או להפחיד אותי, או לגרום לי לשנות את הדעה שלי, בכל מקרה זה לא יקרה".





תגובות
כנראה שיש לו סיבה.אין סתם
יש לו סיבה ...ביביזם ..הכי חשוב ביבי ...החוק לא חשוב
החוק מת בבית ברעננה... כנראה שהמגיב לא יודע מה קרה ברעננה...
ובכן המבצר של הבנטים נבנה ללא רשיון מתאים... ככה זה כשהתקשורת מלטפת ומפנקת... נס שיש לנו צדיקה בסדום התקשורתי...
... אבל כולנו יודעים מה קרה במדינה ב 12 שנות הזבל'ה ...
הורסים תמדינה הפך הדמוקרטיה מוסר יושר צדק יהדות ומה לא ורודפים עניים והם באמת לא נבחרו על זה ויש אכיפה בררנית אז מה את מיתממת הסתרחן?
למה סרוגים לא טרח לומר מה היא אמרה סרוגים - חצי עבודה?? רק דברי המתלוננת?? מה עם מה שהיא אמרה כדי להיות ראויה לביקור של אמסלם??