חטיף חומוס פיקנטי אפוי ומתובל
רכיבים:
- 250 גרם גרגירי חומוס מבושל
- חצי כף מלח
- 1 כפית פלפל שחור טחון
- 1 כפית כמון
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- חצי כפית כורכום
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית שמן קנולה
אופן ההכנה:
- נחמם תנור ל-170 מעלות.
- בקערה נערבב את גרגירי החומוס המבושל עם מלח ופלפל טחון.
- נעביר את גרגירי החומוס לתבנית אפייה, נכניס לתנור ונאפה במשך 60 דקות.
- לאחר הוצאת גרגירי החומוס מהתנור, נערבב את הכמון, אבקת הצ'ילי, הכורכום, הפלפל הגרוס והשמן ונפזר את תערובת התיבול על הגרגירים בעודם חמים.
- נגיש חם לשולחן החג.
המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל: BEKO
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים