זמן להתפנק: מתכון לצ'יפס בטטה בתנור
מחפשים נשנוש קל להכנה וטעים במיוחד? סידרנו לכם מתכון לצ'יפס בטטה אפוי שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים | הבונוס: זמן הכנה של חצי שעה בלבד
(צילום: שאטרסטוק)
מתכון לצ'יפס בטטה בתנור:
רכיבים:
- 2 בטטות גדולות נקיות עם הקליפה
- 2-3 כפות שמן זית
- 1 כפית פפריקה מתוקה לתיבול
- מלח ופלפל לתיבול, לפי הטעם
אופן הכנה:
- נחמם תנור ל-220 מעלות.
- נפרוס את הבטטות לרצועות דקות.
- נכניס את הרצועות לשקית ניילון ונוסיף את שמן הזית והתבלינים.
- ננער את השקית היטב עד שהבטטות מכוסות מכל הכיוונים בתערובת התיבול.
- נעביר את תכולת השקית לתבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור ל-20-25 דקות, במהלך האפייה יש לסובב את המגש ולהפוך את רצועות הבטטה עד לקבלת צבע זהוב ומרקם פריך כשל צ'יפס.
- נגיש חם ליד מטבלים כמו מיונז, ברביקיו, קטשופ, אלף האיים או כל מטבל אחר שאוהבים.
המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל BEKO
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו