מבזקים
סרוגים

צו הרחקה ניתן למפגינים שתקפו את אלרעי פרייס

בית המשפט הוציא צו הרחקה של 400 מטר מביתה של שרון אלרעי פרייס לסדי בן שטרית ושני מפגינים נוספים, זאת לאחר שתקפו מילולית את ראש שירותי בריאות הציבור מחוץ לביתה

אוריאל בארי | חדשות סרוגים
י"ח ניסן התשפ"ב
צו הרחקה ניתן למפגינים שתקפו את אלרעי פרייס

בית המשפט השלום בחיפה הוציא היום (שלישי) צו הרחקה של 400 מטרים מביתה של ד"ר שרון אלרעי פרייס לסדי בן שטרית ושני מפגינים נוספים, זאת לאחר שתקפו מילולית אתמול את ראש שירותי בריאות הציבור בזמן שהלכה מחוץ לביתה.

צו ההרחקה ניתן בהתאם לבקשתה של אלרעי פרייס, וקובע כי אם שלושת מתנגדי החיסונים יתקרבו למרחק של פחות מ-400 מטר מביתה הם יבצעו עבירה פלילית שדינה עד שנתיים מאסר. הצו גם אוסר על השלושה לנסות וליצור קשר עם אלרעי פרייס בכל דרך אחרת.

אלרעי פרייס הותקפה מחוץ לביתה: "סוכנת כאוס"
אלרעי פרייס הותקפה מחוץ לביתה: צילום: אלרעי פרייס הותקפה מחוץ לביתה:

כזכור, האירוע התרחש אמש כאשר אלרעי פרייס יצאה מביתה כדי לטייל עם כלבה. "הנה הגברת פרייס, סוכנת הכאוס", כרז במגפון פעיל המחאה סדי בן שטרית כשהבחין בה. "היא דואגת לכלב שלה נורא, אבל לילדים שלנו… אין לה בעיה שהילדים שלנו ימותו – זה בסדר. ששנתיים הילדים שלנו עם מסכות – זה בסדר".

כאשר הכלב של אלרעי פרייס החל לנבוח עליו, בן שטרית אמר לכלב: "לך מותק, לך. אנחנו לא נפריע לך. אתה יודע שהבעלים שלך היא סוכנת כאוס?". למרות התעלמותה המוחלטת שלה מהאירוע, מספר עוברי אורח נחלצו לעזרתה – ובן שטרית הגיב להם בקללות ואיומים.

מנכ"ל משרד הבריאות נחמן אש גינה את המתקפה ואמר כי "אנו רואים בחומרה שיח אלים או כל גילוי אלימות מכל סוג שהוא. ד"ר אלרעי פרייס עושה את שירותה לילות כימים למען בריאות הציבור בישראל. אנו מצפים מגורמי האכיפה לפעול להחזרת ביטחונה האישי ובסביבת מקום מגוריה. לא נקבל כל גילויי אלימות כלפי עובדים במערכי הבריאות".

סדי בן שטרית צו הרחקה שרון אלרעי פרייס