דנית גרינברג נגד בלה חדיד: "נותנת לגיטמציה למחבלים לעשות פיגועים"
משפיענית הרשת, דנית גרינברג, תוקפת את בלה חדיד בעקבות הסרטונים שהיא מפיצה כנגד ישראל: "אבל אני לא מסוגלת לעצום עין, מה שהיא עושה זה פשע נגד האנושות"

הנשואה הטרייה, דנית גרינברג, הגיבה על מסע הפירסום שעורכת בלה חדיד כנגד מדינת ישראל.
כזכור, כבר תקופה ארוכה שהדוגמנית בלה חדיד, שלה מעל מ-70 מיליון עוקבים באינסטגרם מפיצה סרטונים נגד מדינת ישראל.
גרינברג כתבה: "צפיתי בסרטונים שבלה חדיד העלתה. אמרתי לעצמי שאני אלך לישון ומחר אבדוק מה קורה עם זה, אבל אני לא מסוגלת לעצום עין, מה שהיא עושה זה פשע נגד האנושות".
עוד הוסיפה גרינברג על מה שחדיד מפרסמת ברשתות החברתיות: "מעלה סרטונים שהתקשורת הפלסטימית מפיצה ללא הרף. פייק ניוז באופן מובהק ללא שום הקשר למה שקדם לכך. פופוליזם טהור. רע."

דנית גרינברג (צילום: יחצ)
"צבא ההגנה לישאל והשוטרים שלנו לא תוקפים סתם. הם מגינים עלינו ועל שאר אזרחי ישראל. ביניהם ערבים. שרוצים לחיות כאן בשלום". גרינברג גם התייחסה לגל הטרור: "היא נותנת לגיטמציה למחבלים לעשות פיגועים ולרצוח ישראלים. בייחוד יהודים".
"היא מתסיסה ולא מבינה את ההשלכות של זה. אנשים נרצחים כאן. עוד הוסיפה: "הסרטונים האלה חצו כל גבול. גם גבול שאני או אתם או כל משפיעח אחר בישראל יכול להשפיע עליו. זה צריך לעבור לטיפול אחר. של הרשויות. של הצבא שלנו. של הממשלה. של לברי הכנסת היהודים והערבים בו זמנית."

(צילום מסך מתוך אינסטגרם)