מבזקים
סרוגים

הכתב הסרוג זכה בפרס על מצוינות בסיקור

הכתב המדיני של "ישראל היום" יקבל את הפרס עבור פרסומיו על האנטישמיות בארה"ב. עמר לחמנוביץ, העורך הראשי של העיתון: "סיקורו של אריאל הביא אינספור חשיפות חשובות לטובת הציבור"

ט"ז ניסן התשפ"ב
הכתב הסרוג זכה בפרס על מצוינות בסיקור

המרכז העולמי של ארגון בני ברית הודיע כי אריאל כהנא, הכתב המדיני של "ישראל היום", הוא הזוכה בפרס העיתונות על מצוינות בסקירת התפוצות בתקשורת הישראלית לשנת 2022.

אריאל כהנא זכה בפרס עבור סדרת כתבות וראיונות על האנטישמיות בארה"ב, יחסי ישראל והתפוצות והשפעת הקורונה על הקשר בין קהילות ישראל בעולם למדינת ישראל.

הקצינה הסרוגה שתדליק את משואת צה"ל
הקצינה הסרוגה שתדליק את משואת צהצילום: הקצינה הסרוגה שתדליק את משואת צה

העורך הראשי של "ישראל היום", עמר לחמנוביץ, בירך את כהנא על זכייתו בפרס: "אריאל כהנא הוא מבכירי העיתונאים בישראל. סיקורו בזירה המדינית ובתחום התפוצות הביא אינספור חשיפות חשובות לטובת ציבור הקוראים, ועל כך גאוותנו".

הפרס לעיתונות של בני ברית הוא הפרס המוביל בארץ בנושא יהדות התפוצות ויחסי ישראל והתפוצות, ומוענק זו השנה ה-29 ברציפות. הפרס מדגיש את חשיבות התרומה של התקשורת לחיזוק הקשר בין ישראל והעולם היהודי.

בציון לשבח זכה הכתב והפרשן ישראל קצובר ואת אות מפעל חיים יקבל העיתונאי שלמה נקדימון.

אריאל כהנא בני ברית ישראל היום